Mennyi kólát szoktatok adni a hányós gyereknek, hogy csillapodjon a hányás?
Semennyit. Soha nem adtam ezért kólát.
Teát hűtöttem neki és kortyolgatva kapta. Tehát pár korty hideg tea, plusz ugye ha nagyon vészes hányásról volt szó és direkt mondta a gyerekorvos, hogy adjak neki hányás elleni kúpot, akkor azt kapott. Egyébként pedig diétáztatva volt, tehát háztartási keksz, ropi, pirítós, főtt krumpli, párolt rizs. Ilyenkor a tejet, tejterméket abszolút kihagytuk. És ugye a folyadék kortyolgatása. Plusz probiotikum, nekünk a Normaflore vált be és abból ilyenkor dupla ampullával kapott.
És így nem hányt ki semmit.
Én nem adnék neki colát, nem neki való.
Van hányásra kúp, meg b6 ezeket az orvos fel tudja írni.
Sőt van olyan por amit belekeversz valamibe, innivalóba és véd a kiszáradástól.
2-es vagyok,igaza van a 3.válaszolónak :)
Smecta por a neve. Pont tegnap pakolászás közben találtam én is itthon. Mi ezt rotavírusnál használtuk,mert semmi nem volt jó a hasmenésre,és ez még a sót is pótolja. Van 10 és 30 db-os kiszerelés. A 10 db-os 1400 ft körül van és recept nélkül lehet venni a gyógyszertárakban. Mi 1 darabot használtunk el belőle,és megszüntette a problémát
Egyszerre nem sokat. Kb 1 decit keverj ki, legyen hideg, és apró kortyokban add.
5 múlt a fiam, és neki eddig mindig segített a kóla. Mellette persze kapott mást is, de a smectát úgy kihányta, mint a huzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!