Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Laza széklet és egy hányás....

Laza széklet és egy hányás. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A kislányomnak tegnap 4, ma idáig két kakis pelusa volt. Elég laza, az utolsó már sárgás is volt. Azt se tudom, ez vajon hasmenésnek számít-e már? Tegnapelőtt szorulása volt, így tegnap a tízóraijában szilva is volt. Tegnap simán arra gondoltam. Ma viszont gyanús ez a két laza széklet, és mennyiségre is meglehetősen sok. Ebéd után leültünk egy kicsit labdát gurigázni az ágyon. Egyszer, ahogy nyúlt a labda után, eldőlt, hasra. Utána kb. 1-2 percen belül hányt is. Elég nehezen ítélem meg a mennyiségét, mert nem szoktam ilyet tapasztalni, de több folt volt a pólóján, meg a nadrágján, plusz a labdán és az arcán is, mivel épp a szájánál volt a labda. De laikusan megítélve 15-20 grammnál nem lehetett több. Megette az ebédet, de láttam rajta, hogy nem olyan jóízűen. Viszont elfogadta az egészet. Lehet, nem kellett volna forszírozni...

Hívtam a védőnőt, nem veszi fel a telefont. Nem tudom, mit tegyek. Most alszik egy jó órája.

Nem mellesleg a harmadik foga van kibújóban. Esetleg a hígabb székletet arra is fognám, de most ettől a hányástól megijedtem.

2014. máj. 23. 15:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni: 8 hónapos kislány.
2014. máj. 23. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet hányásos, hasmenéses vírus. Én első körben erre tippelnék. Vagy hogy valamivel elrontotta a gyomrát.

Bármelyik is lesz, kicsit könnyebb ételeket kell adni neki, diétáztatni és sok folyadékot. És persze probiotikumot.

2014. máj. 23. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!