Ti újraveszitek a tönkrement/elkallódott játékait a gyereknek?
Olyan rossz, hogy amiket szeret is és hasznos is, pl orvosos játék, szerelhetős auto, vagy mindig keresgethetem a csavarait, csavarhuzot, pedig vannak dobozai a játékoknak, vagy pl eltörte a cuki orvosos műa. szemüvegét, nincs meg a sztetoazkop hallgatoja
Mindezzel játszana, jo szimbolisztikára, kreativitáshoz, kezugyességhez, stb
De olyan bosszanto minden játékának minden apro részére is folyton ügyelni, örultem a dobozos tároloa otletnek is, amivel konkretan ott tartok hogy már ki sem engedem pakolni. Ergo ne szorja szét millio a dolgom igy is.
Mindene sérült hiányos. A majd' 10 ezres tuzolto autoja lámpája ami nem cserélhető, nem világitott 1 honap mulva,legszivesebben beperelnem őket pedig nagy márka...
E l e g e m v aaa n az összes cuccbol, csak sajnálom a gyereket mert tenyleg kedvenc dolgairol is szo van mivel alig tudok neki barmit megvenni. Mindenre sporolok minden nagy kincs neki is, nekem is es megis csak a baj van belole!
Most vegyek uj orvosos jatekot, szerelos autot, tuzoltot, vagy nézzem ahogy hasznavehetetlen amortizalt jatekkal jatszik?
Van amit újra veszek ami tényleg a kedvence.
Két hete az unokatesója eltörte a kedvenc hot wheels pályáját. Hibásat eladtam áron alul, kapott újat :)
Igaz még csak 3éves a lányom de még nem sikerült semmit igy tönkretenni, pedig minden játékàt kipakolhat.
Ha valami olyan törne el amivel rendszeresen játszik akkor természetesen újat vennék.
Fiam 7 éves, 5 éves az orvosos táskája, de még megvan. A táska szakadt meg kicsit, annak találtunk egy olyan tárolót, ami jobban tetszett neki, így abban vannak a dolgok. Plusz kapott bele kötszert, sebtapaszt, pólyát. Igaz, hogy már ritkán játszik vele, de néha még előkerül. A hugi majd örökli, úgyhogy nem hiszem, hogy neki újat fogok venni. :)
A tűzoltó autót én simán szétkapnám, és megnézném, mi a baja. Nincs egy ügyes kezű apuka, nagybácsi, nagypapa, aki meg tudja nézni? Lehet, hogy csak kicsúszott a forrasztás alól az egyik vezeték. Simán meg lehet javítani/forrasztani. Nálunk én vagyok a szerelő, minden játékot szétkapok, mielőtt kukában végzi. Általában javítható.
lehet gáz,de én ebből nem csinálok ügyet,nem világít,nem zenél,és?attól még lehet vele játszani,orvosos készlet is hiányos,de megoldják.Lego általában egy helyen van,de ha elszóródik akkor sincs baj,ha megtalálom beledobom.
Azt viszont nem csinálnám,hogy nem engedem elővenni...kicsit hiányos játék esetén még a fantáziája is fejlődik...
nálunk nem megy tönkre, nem veszik el, főként nem kedvenc játék. nem tudom mit csinál a gyereked, de meg kell tanulnia vigyázni rá.
1-2 baleset volt gagyibb játékokkal, hogy pl véletlen rálépett, ráült a gyerek (vagy unokatesó), és tört... amíg olyan, addig megpróbálom javítani, ragasztani, ha már nem megy, kuka, majdmegtanulodhogylegközelebbvigyázzrá-korholás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!