Átlagban mennyi időt töltetek elveszett, elkallódott dolgaitok keresgetésével?
Tegnap egy óràn àt kerestem a bankkártyámat. Este nem találtam a sajtreszelőt. Sem az 50 cm-es fakanalat. Előző nap a taj kàrtyàmért forgattam fel a szekrényeket. Megbolondítom saját magam a figyelmetlenségemmel.Ez már szenilitás?
Ti is vagytok így? Netán tanultatok a hibátokból és mindig fix helyre pakoltok? Én ott dobom kl a holmimat,ahol sikerül. Volt màr,hogy a slusszkulcsot beraktam a hűtőbe a tejtermékekkel...
Nagyon keveset. A fontos dolgaimat (kártyák, iratok) egy helyen tartom. Ha hazajövök, addig nem pakolok le, míg ezeket vissza nem tettem a helyükre. A bankkártyámat egy nap tizenhatszor ellenőrzöm, és mindig tárcán belül van, a tárca meg táskán belül.
Szóval a fontos dolgokkal kapcsolatban szervezettségre van szükség. Egyszer loptak el tőlem pénztárcát és iratokat életemben, ennyi elég volt, hogy megtanuljam, hogy vigyázzak rájuk.
Hétköznapi dolgot, ami nem létszükséglet, gyakrabban elkeverek. Pl nem találom azt a kardigánt, amit fel akartam venni, nem találom a könyveimet. De ezek is max 3-4 ponton lehetnek a lakásban, tehát pár perc, és megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!