Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átlagban mennyi időt töltetek...

Átlagban mennyi időt töltetek elveszett, elkallódott dolgaitok keresgetésével?

Figyelt kérdés

Tegnap egy óràn àt kerestem a bankkártyámat. Este nem találtam a sajtreszelőt. Sem az 50 cm-es fakanalat. Előző nap a taj kàrtyàmért forgattam fel a szekrényeket. Megbolondítom saját magam a figyelmetlenségemmel.Ez már szenilitás?

Ti is vagytok így? Netán tanultatok a hibátokból és mindig fix helyre pakoltok? Én ott dobom kl a holmimat,ahol sikerül. Volt màr,hogy a slusszkulcsot beraktam a hűtőbe a tejtermékekkel...

2017. máj. 26. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset. A fontos dolgaimat (kártyák, iratok) egy helyen tartom. Ha hazajövök, addig nem pakolok le, míg ezeket vissza nem tettem a helyükre. A bankkártyámat egy nap tizenhatszor ellenőrzöm, és mindig tárcán belül van, a tárca meg táskán belül.

Szóval a fontos dolgokkal kapcsolatban szervezettségre van szükség. Egyszer loptak el tőlem pénztárcát és iratokat életemben, ennyi elég volt, hogy megtanuljam, hogy vigyázzak rájuk.

Hétköznapi dolgot, ami nem létszükséglet, gyakrabban elkeverek. Pl nem találom azt a kardigánt, amit fel akartam venni, nem találom a könyveimet. De ezek is max 3-4 ponton lehetnek a lakásban, tehát pár perc, és megvannak.

2017. máj. 26. 06:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem sokszor fordul elő,hogy valamit keresnem kell,mindennek megvan a helyen,ahol biztosan megtalálom igy tenyleg mindig meg is van minden.
2017. máj. 26. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
A tajt meg a bankkártyát tartsd a pénztárcádba. Én minden kártya formájú iratot a tárcámba rakok a tárcám meg mindig a táskámba van. A többi hivatalos iratot meg a számlákat egy dobozba tartom. Légy rendezettebb, alakítsd ki mindennek a helyét ne dobálj be mindent egy helyre. Szerintem nem a szenilisség a problémád hanem az hogy rendezetlen vagy.
2017. máj. 26. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, próbálj meg rendet tartani..! sok bosszúságtól kíméled meg magad és időt spórolsz!
2017. máj. 26. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy 3-6 óra naponta. Képes vagyok úgy eltüntetni dolgokat, hogy kezembe van, leteszem és egy lépést nem megyek arrébb, de már nincs meg:)
2017. máj. 26. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olyan 10-20 percet minden nap, pedig nem hagyom 20féle helyen a dolgaimat, többségben fix helyen vannak, csak a szememet kerülik el (pl. azok a dolgok, amiket ált. asztalon hagyok). Olyan ritkán van, hogy nagyon hülye helyre rakom a cuccaimat.
2017. máj. 26. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Heti átlag 20-30 perc
2017. máj. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!