Válogatós gyereknek reggeli ötletek tejtermékek mentesen?
Figyelt kérdés
Minimális tejterméket fogyaszthat az eddigi reggelik pedig javarészt abból álltak így gondban vagyok.2022. márc. 24. 00:28
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős?
Virsli
Melegszendvics
Babacsinta
Tojás
Gofri (van tejmentes gofri recept is!)
Sima szendvics
Zabkasa
2/4 anonim válasza:
Laktóz-mentes vagy növényi tej? Pirítós mindenféle kencékkel? Kencék mindenféle zöldséghasábokkal? Plusz, amiket előttem mondtak. A melegszendvics nálunk pl nagy mentsvár.. vagy az vagy műzli.
3/4 anonim válasza:
Mi az, amit szeret?
Ha eddig főleg tejeset evett, ki lehet próbálni a növényi italokat, nekem pl a kókuszital jött be eddig a legjobban, de mind más, ki kell őket próbálni.
Tojással hogy áll? Rántotta, omlett?
Mondjuk nálunk a lekváros kenyér a standard reggeli, 10/9 azt kéri.
4/4 anonim válasza:
Zabpehelybol es zablisztbol sok mindent lehet csinalni,
- babacsintat (en zablisztbol es vizbol keszitem, ezen felul csak a toltelek kell hozza),
- almat osszedaralok zabpehellyel, megszorom fahejjal
- tojas fozve vagy sutve
- zabpelyhes suti
- friss gyumolcs
- chia-puding
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!