Este olvasol mesét a gyerekednek?
Mennyi idős a gyerek? Hány éves korig olvastál neki, ha már nem? Minden este olvasol?
Ha olvasol, mit olvasol?
A 4 évest eleinte mesével próbáltuk elaltatni (nem jött össze), de így gyakorlatilag születése óta olvasunk neki elalvás előtt. Épp a minap mondta valamiért, hogy ő esti mese nélkül nem tud elaludni. Jót mosolyogtam, mert én is ugyanezt a mondatot mondtam sok-sok évvel ezelőtt az én anyukámnak.
A kisebb csak 11 hós, ő picit belehallgat abba, amit a nagynak mesélünk, ha elég neki, akkor a másik szobában altatjuk. Nappal olvasunk neki többet.
Köszi mindenkinek. 🫶
Miket olvastok 5 éves lánynak?
Babaróka, Pöttyös Panni, Szofi nagy képeskönyve, Sárkányovi(k), Mondókás könyvek, Vackor (stb, stb) mennek most. Bogyó és Babóca szerencsére már nem érdekli.. (bocs, én attól kiégtem) sajnos a Boribon sem annyira, pedig az cuki.
Rongyosra olvastuk az összes Finduszt is a naggyal, a kicsi is unja már, plusz a pagonyos valogatasokat (4 éves lettem, 5 éves lettem stb..).. meg az összes Nyúl Pétert, meg a klasszikusokat, jaj hnap estig tudnám sorolni...
Szóval, ha valakinek van valami ami nagyon bejön a kislányának írja már meg kérem. Köszi
Bori, Alma Magdi nálunk is sláger csak kihagytam a felsorolásból. Az a helyzet hogy a nagyteso miatt sok olyanon is túl vagyunk amin még nem kellene..
Pl. Vadadi A. annyira nem jött sajna be nálunk, Disney sorozatból pár könyvet megvett anyósom de az meg nekem nem jött be. Jó.. mondjuk az Oroszlánkirálynál nagyjából fel is adtam.
Gerald Durrell: Léghajóval a világ körül c. könyvet a gyerekeknek meg nem olvastam. Köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!