Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van így értelme alváslaborba...

Van így értelme alváslaborba vinni?

Figyelt kérdés

Január elején kaptunk beutalót alváslaborba. Június közepére kaptunk is időpontot...

Alvási apnoe miatt kaptuk. Azóta voltunk fülészeten, kapott szteroidos orrsprayt 3 hónapig, az szépen rendbetette neki. Most kell majd kontrollra menni, most 1 hónapja már nem használjuk, 1-1 kicsi apnoe fordul elő, az is csak amikor be van nagyon dugulva az orra. Egyébként nem jellemző, az alvása is fényévekkel jobb, mint pár hónapja.

Így érdemes szerintetek elvinnem az alvás vizsgálatra? Vagy felesleges ennek kitenni?

jún. 5. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tehát megvan az oka az orrdugulás? Akkor azt kell kezelni mi okozza hogy gyakran eldugul.
jún. 5. 07:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Orrmandula. De mivel csak 2 éves, egyelőre nem tudnak vele mit csinálni.

Most, hogy jó idő van, így enyhébb neki. Télen valószínűleg újra kell majd a szteroidos spray.

jún. 5. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elvinném, mert nem múlt el maradéktalanul. Ha soha nem fordulna elő, csak akkor nem vinném.
jún. 5. 08:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak ugye azért bizonytalanodtam el, mert nem minden éjszaka van, szóval meglehetősen ritkan. Így nem tudom, mennyire lesz valós a vizsgálat.
jún. 5. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Van értelme. Lehet olyAn mértékű lesz az apnoe, hogy javasolni fogják az orrmandula kivételét.

Bár nem gyerekem, hanem férjem volt alvási laborban, mert észrevettem hogy néha nem vesz levegőt. Ott derült ki, hogy 22x nem vett levegőt... Azóta kezelve van a dolog.

Szóval szerintem menjetek. Ártani nem árt :)

jún. 5. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mondanám le.

Had derüljön ki ha van valami. Ha nincs akkor pedig megnyugszol.

jún. 5. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!