Van még értelme valami hátonhordozáshoz alkalmas cuccot beszereznem?
Eddig elől hordoztam a kisfiam egy mei tai jellegű hordozóban, de most már nagyon takarja a kilátást meg nehéz is :D
Most 1 éves, 9 kiló, még nem jár, csak bútorok mellett kapaszkodva száguldózik. Háton hordozáshoz is alkalmas ami nekünk van, de nincs benne semmi merevebb rész, nekem nehéz és bonyolult úgy magamra varázsolni.
Nem ismerem ezeket a hordozókat, valami "hatizsák" szerű egyszerű, nagyszerű darabot szeretnék. Ha egyáltalán még érdemes az ő paramétereivel beruházni egyre.
Mei taiban siman hatra lehet kotni, nem is olyan nehez. Probald ki, ha tetszik a babadnak, akkor ruhaznek be egy csatosba a helyedben.
Nekunk a “szokasos” liliputi van, amit mindenki emleget, de az en kisfiam sajnos mar 9 hos kora ota nem turi meg a hordozast, igy mar reg hasznaltam :(
De en elmentem egy hordozos klubba es nekem ez volt a legkenyelmesebb.
Mindenkeppen erdemes felprobalni vasarlas elott :)
A mei tai tökéletesen alkalmas háton hordozni. Esetleg egy csatos hordozót kipróbálhatsz, az annyival könnyebb, hogy nem kell kötögetni.
Ezektől merevebbet ne vegyél, az már nem jó a babának.
Oksa, köszönöm a tippeket. A mei tai-al én elképesztően balf...béna vagyok. Lötyögtetem jobbra balra szerencsétlen gyerekem, még youtube videó segítségével is bénázok.
Egyszer, egyetlen egyszer sikerül magamra kapnom gond nélkül. Azóta sem.
De akkor lehet, hogy inkább megnézek egy hordozós klubbot. Köszönöm a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!