Testvérek közt semmi értelme nincs, ha 10 év van köztük? Ez olyan így, mint 2 egyke gyerek?
Nálunk csak 7 év a különbség de az jó volt még kicsinek is.
Szerintem 10 évnél már lehet hogy felnőttként érnek majd csak össze jobban.
Nagyon függ a neveléstől és a testvérek személyiségétől, anyukám és a legkisebb húga közt 15 év van és nagyon jóban vannak és voltak is mindig.
Viszont köztem és a húgom közt csupán 4 év van (mindketten felnőttek vagyunk), de soha nem volt meg az a nagy testvériség.
Nevelés kérdése, de játszani együtt minimálisat fognak. Felnőtt korukra meg kialakul, hogy mennyire szeretnének egy más társaságában lenni, összeillik e a azemélyiségük…
Anyukám és a nővére között 8 év van. Csak udvariasságból tartják a kapcsolatot.
Viszont van egy volt barátom, köztük is 8 év volt, mindketten fiúk. Míg a kisebbik kicsi volt, a nagyobbiknak csak nyűg volt. De ahogy tudtak együtt bulizni járni, ez megváltozott.
Szomszédban 7 év van a két lánytestvér között és ők mintha barátnők lennének. Ráadásul a kisebbik most költözött ugyanide, pár utcával odébb. Mindkettőnek ugyanakkora a gyereke (a nagyobbnak ugyan már a harmadik, a kisebbiknek az első). Együtt is dolgoznak a családi vállalkozásban.
16 év van közöttünk a bátyámmal. Amikor pici voltam, nagyon sokat segített anyunak velem kapcsolatban. Aztán amikor már nagyobb voltam, akkor nem, hiszen ő családot alapított idő közben. Most ő 52, én 36. Nem vagyunk túl közeli viszonyban. Számíthatunk egymásra, ha szükség helyzet van, de a sima hétköznapi dolgokban nem vagyunk túl közeli kapcsolatban.
Anyukám és a nővére között 11 év volt. Ők igazán akkor lettek jóban, amikor már mindketten idősebbek voltak. Szóval 40 felett.
"Testvérek közt semmi értelme nincs, ha 10 év van köztük? Ez olyan így, mint 2 egyke gyerek?"
POntosan!
"Azaz soha nem is fognak összeérni már az ilyenek?"
Mondjuk, mire a kisebbik is huszonéves lesz. Gyerekkorukban nem.
30 vagyok. Öcsém 20
Eddig még nem jött el az a pillanat, hogy "összeérjünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!