Testvérek közt semmi értelme nincs, ha 10 év van köztük? Ez olyan így, mint 2 egyke gyerek?
Az igazi testvéri viszony az max 5 éves korkülönbségig van. Utána már egy kamasz nyilván nem tud testvérként tekinteni egy babára, inkább pót szülő…
Persze felnőttkorban meg mindig jobb mintha egyke lenne valaki
Én sajnos egyke vagyok, baromi rossz és lett is volna egy testvérem 14 éves koromban de az anyám nem akarta így abortusz lett a vége.
Most 29 vagyok, hat nagyon más lenne az élet ha lenne egy 15 éves kiskamasz tesom…
Mi 5en vagyunk tesók.
5 évente szült anyám (+2 az utolsó.)
Szóval én 30, aztán 25, 20, 15, 13évesek vagyunk.
25éves tesómmal kb 2 éve van az a szint, hogy elvagyunk. Ez az 5 év is szakadék szerintem 2gyerek közt.
20éves tesómmal kb semmi közös témánk nincs, sosem volt. En már családot alapítottam, dolgozok, őt csak a buli érdekli egyenlőre. Mikor én voltam ebben a korban, ő még csak játszott.
15 és 13éves tesóimmal elöbb mondom anyainak mint testvérinek a viszonyt. Sosem voltunk egy szinten. Szerintem nem is leszünk.
Viszont a 2 kistesóm közt olyan szintű a kötődés, hogy irigylen nagyon.
Köztünk 2 év van a tesómmal, 30+osok vagyunk, minimális kapcsolattartás van csak.
Exem és tesója közt 11 év volt, náluk volt féltékenység is, rendes testvéri viszony:) mikor a 20 éves pasid nyafog, hogy nem lehetett nyula a huginak meg kettő is… az nem semmi:) szóval szerintem nem korfüggő, inkább személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!