Van másnak is ilyen átok rossz gyermeke?!
Másfél éves az imádott kisfiam, rendezett, szeretet teljes családi életünk van, kicsi, de szerető család. A fiam viszont egy igazi rossz gyerek, már ha ebben a korban lehet ezt mondani. Ezt természetesen nem én állítom csak, hanem ismerősök, rokonok illetve vad idegenek is. :( Teljességgel kezelhetetlen, abszolút szófogadatlan, egész nap csak rombol és pusztít maga körül, engem meg a teljes kikészülés szélére sodor. Én is úgy kezdtem mint mindenki más, amikor elkezdte négykézláb majd önállóan kétlábon felfedezni a környezetét, hogy ha valamit nem szabad, akkor szépen rászóltam, elmagyaráztam. Ez mostanra odáig fajult, hogy néha el kell vernem, erősebben kell a kezére ütnöm, hogy egyáltalán reagáljon rá akármit is :( Kétségbe vagyok esve, doktorunk semmi hasznosat nem tudott mondani. Egyszerűen nem hallgat a gyerek senkire semmi játékkal nem játszik folyamatosan csak azt keresi mit szedhet szét, mi rosszat csinálhat :(
Hova fordulhatnék? Ki vagyok készülve teljesen félek ez meg visszahat majd a gyerekre, nem tudom mi lehet a baj. :( Annyira szeretném visszakapni az édes kisfiam :(
Érdeklődni szeretnék, hogy azóta történt-e valami változás?
Az én fiam nyár közepén lesz 3. Pontosan úgy viselkedik ahogyan leírtad. És én is úgy ahogyan te.
Már mindent megpróbáltam. De komolyan mondom talán még rosszabb lett mint volt. Nagyon félek, hogy ősztől az oviban is így fog viselkedni.
Amúgy tanáccsal tele a padlás. Átalában azt mondják, az a baj, hogy csak velem van (nem érnek rá a nagyszülők), meg hogy túl sokat is foglalkozom vele.
Kérlek írd le hol tartotok. Remélem nálatok már beállt valami kedvező változás. Reménysugár lenne. Írd meg azt is mivel próbálkoztál még.
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!