Sem a Béres-csepp, sem a Vitacolan nem hozza meg az étvágyát! Akinek rossz evő a gyermeke, mit használ, milyen vitamin-készítményt?
Másfél éves lányom katasztrofálisan rossz evő.
Mai adagja:-2 dl tápszer reggel
tízórai:-3 falat tejfölös kenyér,sonkával/gyűszűnyi falatok/,3 falat Szívecske joghurt
-Ebéd:kb 10 teáskanálnyi húsleves,husit kiköpködte,és fél üveg almás-banános bébidesszert.:((
Ez napi szinten megy.Vacsorára is csak pár falatot eszik,+ 2 dl tápszer,vagy tejital.
Annyira örülnék ha végre jókat enne,olyan boldogan főznék neki,de tudom,hogy mennyire keveset fog belőle enni,pedig változatosan főzök,de mindig kudarc a vége.Ezek a vitaminok,amiket leírtam nem használtak semmit,pedig a védőnő javasolta őket:(Köszönöm.
Hát, az én Lányom sem semmi, de a tiéd túltesz még rajta is! :-)
Megkérdezhetem, hogy hány kg és cm? Csak mert én is teljesen kiidegeltem már magam a kajálások miatt, bár azért mondom, Ő egy hajszálnyival többet eszik.
Elsőtől kérdezem: ez a multikid vagy micsoda, tapasztalat vagy hallottad vkitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!