Mit gondoltok olyan szülőkről, akik nem fürdetik a gyereküket? Lehet rájuk hatni?
Nekem nincs gyerekem.
Van egy ismerősöm, akinek 4 éves a kislánya és heti 2x ha fürdik. Azért nem fürdetik, mert nem szeret fürdeni a kislány. Hajmosást meg kifejezetten utálja.
A száját sose törlik meg, ha össze maszatolta. Kezét senki se mossa meg, amikor valahonnan haza érnek.
Úgy vettem észre, hogy kb mindent a kislány ural. Ha elkezd sírni, akkor egyből megkap mindent.
Ilyen gyerekekből lesznek az igénytelen , ápolatlan nők?
Igen, de a lányomnak rengeteg haja van, és borzalmasan izzadékony, annak ellenére, hogy vékony. Sajnos ez családi vonás.
A lényeg, hogy ez miatt a haja befülled, viszket, ha nem figyelünk korpás, amellett pedig úgy fest mintha egy vödör zsírral kennéd le.
Próbáltad vízzel felhigítani a sampont?
Nekem fodrász mondta, hogy azért zsírosodik jobban a haj, mert így védekezik a fejbőr a kemikáliák ellen.
Dehogynem, sok mindent próbáltunk.
Sajnos több rétegű a probléma.
Ekcéma miatt nem mindegy, de a mindenmentesek sem jók..
Édesapámnak nekem is metabolikus szindróma, ami valószínűleg majd a lányaim is hoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!