Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok olyan szülőkről,...

Mit gondoltok olyan szülőkről, akik nem fürdetik a gyereküket? Lehet rájuk hatni?

Figyelt kérdés

Nekem nincs gyerekem.

Van egy ismerősöm, akinek 4 éves a kislánya és heti 2x ha fürdik. Azért nem fürdetik, mert nem szeret fürdeni a kislány. Hajmosást meg kifejezetten utálja.

A száját sose törlik meg, ha össze maszatolta. Kezét senki se mossa meg, amikor valahonnan haza érnek.

Úgy vettem észre, hogy kb mindent a kislány ural. Ha elkezd sírni, akkor egyből megkap mindent.

Ilyen gyerekekből lesznek az igénytelen , ápolatlan nők?

2024. máj. 22. 16:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Hajat mosni marhára nem szükséges és nem is jó ketnaponta
2024. máj. 22. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Igen, de a lányomnak rengeteg haja van, és borzalmasan izzadékony, annak ellenére, hogy vékony. Sajnos ez családi vonás.

A lényeg, hogy ez miatt a haja befülled, viszket, ha nem figyelünk korpás, amellett pedig úgy fest mintha egy vödör zsírral kennéd le.

2024. máj. 22. 18:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Próbáltad vízzel felhigítani a sampont?

Nekem fodrász mondta, hogy azért zsírosodik jobban a haj, mert így védekezik a fejbőr a kemikáliák ellen.

2024. máj. 22. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, sok mindent próbáltunk.

Sajnos több rétegű a probléma.

Ekcéma miatt nem mindegy, de a mindenmentesek sem jók..

Édesapámnak nekem is metabolikus szindróma, ami valószínűleg majd a lányaim is hoznak.

2024. máj. 22. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Van, ahol a gyerek az úr, sajnos egyre gyakoribb. A harmadik gyerekem 6 hetes, mióta hazahoztuk fürdik minden nap, márcsak a rutin miatt is, és már szinte órát lehet állítani hozzá, 6 óra után már megy a nyűglődés, fél 7kor fürdik majd eszik és alszik. A 2 naggyal ugyanígy csináltam első perctől, ma is fürdenek minden nap, a nagylánynak fenékig érő haja van, heti 1X mosom, ilyenkor melegebb időben ha izzad 2X. Nem tudnám elképzelni, hogy bármelyik gyerekem maszatosan, koszosan legyen, ha itthon is annyira összekenik magukat kapnak tiszta ruhát, erre van a mosógép.
2024. máj. 22. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém is utál hajatmosni. Másfél éves. Kész tortúra, visít, csapkod, vergődik a kádban. De akkor is megmosom a haját, olyan nincs, hogy nem mert nem szereti.
2024. máj. 22. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!