Mit gondoltok olyan szülőkről, akik nem fürdetik a gyereküket? Lehet rájuk hatni?
Nekem nincs gyerekem.
Van egy ismerősöm, akinek 4 éves a kislánya és heti 2x ha fürdik. Azért nem fürdetik, mert nem szeret fürdeni a kislány. Hajmosást meg kifejezetten utálja.
A száját sose törlik meg, ha össze maszatolta. Kezét senki se mossa meg, amikor valahonnan haza érnek.
Úgy vettem észre, hogy kb mindent a kislány ural. Ha elkezd sírni, akkor egyből megkap mindent.
Ilyen gyerekekből lesznek az igénytelen , ápolatlan nők?
"Ilyen gyerekekből lesznek az igénytelen , ápolatlan nők?"
Nem.
Én azt gondolom, hogy teljesen jó.
Amúgy semmi közöd hozzá és az is tökmindegy, hogy mi mit gondolunk. Teljesen felesleges, értelmetlen kérdés.
Ez egy teljesen felesleges válasz volt ;)
Én azt gondolom, hogy igénytelenek.
Maszatos gyereket is meg kell törölni. Szállja a légy inkább?
Az meg,hogy nem mos kezet,mikor hazaér...fúj...
Lehet, hogy szenzoros problémàja van a gyereknek.
Van, akinek valamilyen, màsoknak teljesen hètköznapi dolog kibìrhatatlan èezès.
Pl az èn gyerekem minden nap fürdik, de a körmèr mai napig csak akkor lehet vàgni, mikor nagyon mèlyen alszik. Pedig màr 9 èves mùlt. Ugyanìgy, csak bizonyos tìpusù ruhàt èrez kènyelmesnek.
Simàn el tudom kèpzelni, hogy màsnak pedig a vìz ahogy a bőrèhez èr, az zavarò.
7#
Szenzoros adhd-s sni-s gyermek anyjaként írom, akkor sem engedek a gyereknek, ha fejre áll az alap higiéniából, és bizony minden nap fürdeni kell. Hajat mosni is 2 naponta.
Pedig elhiheted, az enyém rühelli ha víz éri a fejét, az arcát, a fogmosás is problémás. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!