Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a szülőkről, akik gyerek-szépségversenyekre viszik a gyereküket?

Figyelt kérdés

#gyerek #kisgyerek #szülő #gyerek-szépségverseny
2015. szept. 12. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Azt gondolom róluk, hogy csak a külsőségeknek élnek és nem tudják, hogy mi jó egy kisgyereknek.

Nem kéne őket sminkelni, felnőtt ruhákba öltöztetni, bőven ráérnek majd 10_15 év múlva. Nem tudom miért kell elvenni a kicsiktől a gyerekkort, egy 3-6 éves gyereknek kint kéne rohangálnia a játszótéren és nem órákig ülni egy helyben, hogy megcsinálják vastag idézőjelekben "tökéletesre" a sminkjét/haját. Már most beléjük nevelik, hogy a külső a lényeg és nem számít a természetes szépség.

Jöhet a lepontozás - pont letojom, hogy ki mire értékeli a válaszomat -, de akkor is ezek a nézeteim.

2015. szept. 12. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha élvezi a gyerek akkor oké, nincs vele semmi bajom. Ha ráerőlteti a szülő, na ott vannak gondok.
2015. szept. 12. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval, ehhez mást nem is fűznék hozzá.
2015. szept. 12. 19:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell nézni milyen a szülő. Egy tohonya tehén, vagy egy agyonplasztikázott műnő. Általában ilyenek az anyukák a gyerek szépségversenyen. A saját álmaikat erőltetik a gyerekükre.

Tizenévesen már jobban elfogadható, mert akkor már a gyerek maga is érdeklődik valamennyire a divat iránt.

2015. szept. 12. 19:35
 5/14 Clark Kent.. ***** válasza:
100%

Röviden összefoglalva: nem normális emberek. Bele sem gondolnak abba, hogy evvel az egésszel már egészen fiatalon elültetik a kicsikben azt, hogy a külső a legfontosabb. Mert ugye egy szépségverseny erről szól...

Sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek ilyen szüleik vannak.

2015. szept. 12. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:
4: Ezt én is láttam pár videón. Az anyukák nagy része egy formátlan bálna volt, a szegény gyerekek csak anyuci álmát valósították volna meg.
2015. szept. 13. 05:26
 7/14 anonim ***** válasza:
29%

nem minden gyerek szépségverseny olyan mint amiket a tv-ben mutogatnak.az tényleg gusztustalan,amikor olyan sminket és hajat csinálnak a pár éves gyereknek,amit egy luxus prosti is megirigyelne.

de én láttam már olyan gyerek szépségversenyt a faluban,ahol hétköznapi ruhában és egyszerű hajjal,smink nélkül vonultak végig a "kifutón" a jelöltek. nekem azzal semmi bajom nem volt.

de amiket láttam a tv-ben az tényleg botrányos volt..és némelyik kislánynak már milliós igényei voltak+hétköznaponként is sminkelte magát(óvodában). na ez már gáz,az ilyenekből lesznek azok a nők,akiknek életcéljuk minél gazdagabb pasit fogni.

de az ártatlan falusi versennyel nem volt bajom:)

2015. szept. 13. 09:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete volt az egyik nagy közösségi oldalon egy online szépségverseny. A legtöbb kislány nagyon aranyosan fel volt öltöztetve, mint egy igazi kislány. De volt olyan is, ahol a kislány csücsörített meg pucsított a képen. És az anyuka fel volt háborodva, mikor negatív kritikát kapott, mert a lánya így pózol. Szerinte a lánya ezt élvezi.... nem tudom, milyen felnőtt lesz abból a kislányból.
2015. szept. 13. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
Ha élvezi a gyerek és nem kilo smink meg prostinak néz ki akkor részemről rendben.ha ez nincs akkor baj van
2015. szept. 13. 10:12
 10/14 anonim válasza:
Azt gondolom hogy hülye szülők, akik a saját (ki nem élt) vágyaikat akarják ráerőltetni szegény gyerekükre. Majd ne csodálkozzanak ha kiégett senki lesz a gyerekből aki önértékelési és személyiségzavarokkal küzd.
2015. szept. 13. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!