Mit gondoltok azokról a szülőkről, akik gyerek-szépségversenyekre viszik a gyereküket?
Azt gondolom róluk, hogy csak a külsőségeknek élnek és nem tudják, hogy mi jó egy kisgyereknek.
Nem kéne őket sminkelni, felnőtt ruhákba öltöztetni, bőven ráérnek majd 10_15 év múlva. Nem tudom miért kell elvenni a kicsiktől a gyerekkort, egy 3-6 éves gyereknek kint kéne rohangálnia a játszótéren és nem órákig ülni egy helyben, hogy megcsinálják vastag idézőjelekben "tökéletesre" a sminkjét/haját. Már most beléjük nevelik, hogy a külső a lényeg és nem számít a természetes szépség.
Jöhet a lepontozás - pont letojom, hogy ki mire értékeli a válaszomat -, de akkor is ezek a nézeteim.
Meg kell nézni milyen a szülő. Egy tohonya tehén, vagy egy agyonplasztikázott műnő. Általában ilyenek az anyukák a gyerek szépségversenyen. A saját álmaikat erőltetik a gyerekükre.
Tizenévesen már jobban elfogadható, mert akkor már a gyerek maga is érdeklődik valamennyire a divat iránt.
Röviden összefoglalva: nem normális emberek. Bele sem gondolnak abba, hogy evvel az egésszel már egészen fiatalon elültetik a kicsikben azt, hogy a külső a legfontosabb. Mert ugye egy szépségverseny erről szól...
Sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek ilyen szüleik vannak.
nem minden gyerek szépségverseny olyan mint amiket a tv-ben mutogatnak.az tényleg gusztustalan,amikor olyan sminket és hajat csinálnak a pár éves gyereknek,amit egy luxus prosti is megirigyelne.
de én láttam már olyan gyerek szépségversenyt a faluban,ahol hétköznapi ruhában és egyszerű hajjal,smink nélkül vonultak végig a "kifutón" a jelöltek. nekem azzal semmi bajom nem volt.
de amiket láttam a tv-ben az tényleg botrányos volt..és némelyik kislánynak már milliós igényei voltak+hétköznaponként is sminkelte magát(óvodában). na ez már gáz,az ilyenekből lesznek azok a nők,akiknek életcéljuk minél gazdagabb pasit fogni.
de az ártatlan falusi versennyel nem volt bajom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!