Akinek jóevő a gyereke, az nálatok mit takar egy nap?
15 hónapos a kisfiam, és ha nem én tenném elé az ételt, nem hinném el mennyit képes enni.
Egy rendesen étkező totyogónak máshol is ekkora a fogyasztása? 😅
Pl. ma reggel megevett két frankfurti virslit, 4 koktél paradicsomot, meg nem is tudom mennyi uborkát és egy szelet vajas sajtos toast kenyeret.
Tízóraira egy negyed kiflit és egy komplett narancsot eltűntetett.
Ebédre egy púpos merőkanál húslevest, zöldségekkel, hússal, tésztával.
Pár falat rántott húst és 5-7 szem steak burgonyát, majd egy egész túrógombócot.
Uzsonna kimaradt, az általában pár szem pufi, vagy kölesgolyó, fél alma/körte/kivi/banán.
Vacsira az ebéd maradéka lesz.
Minden nap ennyiket eszik, mozog is rendesen, nem pufi gyerek.
79 centi magas és 8,5 kiló.
Köszi mindenkinek :)
Ezekben nekem az a sok, hogy pl magamhoz viszonyítva a dupláját eszi.
Én nem tudok megenni két virslit, meg még kenyeret is, sajtot is, zöldséget is.
Illetve ha eszem levest, nem tudom második fogást és desszertet enni.
Pedig én is mozgok, hobbi szinten sportolok.
Hát figyelj, 15 hónapos azt írod. Lehet, hogy most nőni fog egy nagyot. De ha megítélésed szerint túl sok, amit eszik akkor kérdezz rá a gyerekorvosnál. Írd össze neki a heti adagokat.
Nassolni mennyit szokott a főétkezések között? Mennyi vizet iszik?
Illetve írod, hogy a 79 cm mellé 8.5 kg. Csak ötletelek, de akár bélféreg, vagy más anyagcsere probélma miatt is lehet hatalmas étvágya, mellé alacsonyabb súlya.
Nemrég még az én fiam is ennyit evett. Ahogy megközelítettük a varázslatos másfél éves kort, beütött a dackorszak, a nemevés és az alvási regresszió egyszerre.
Most örülök, ha le tudom ültetni enni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!