Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak vizet ivott, iszik,...

Csak vizet ivott, iszik, egyesek ezt hibanak erzik. Valoban az lenne?

Figyelt kérdés

2 eves lányom anyatejes volt 14 honapos koráig, majd nem fogadott el se tejital, tápszert, l

Pizsihamit, tejet, kakaot, semmi ilyesmit.

Egyik ismerosom allandoan faggat, hogy miert nem adok mast is neki?..ejszaka még mindig csak vizet iszik? stb..(mikor elmondtam,hogy nem fogadott el mast, de mar nem is eroltetem..)

Egy hasonlo felfogasu barátnöm szerint azert ilyen kicsi a lanyom.. 10kg 84 cm mert soha nem kapott tapszert.

Egybekent iszonyatosam rossz evő, voltunk vagy 4x vérvetelen minden oke volt vele, egyszerűen valogatos es keveset eszik.

De valoban ennyire szüksege lenne, lett volna valami masra?

Tejtermeket eszik egyebkent.. de tenyleg megprobaltam kissebb koraban mindent, semmi nem kellett neki, igy hát elfogadtam.

máj. 21. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fiam 3 hetes kora óta tápszeres, 10 hónapos koráig csak vizet ivott, azóta heti 2-3X valami gyümölcslevet is kap, 15 hónapos. Agyonpiszkál a család, hogy tej, kakaó.... Ilyenkor rájuk kell hagyni. Engem nem érdekel, hogy Pistike 50 évvel ezelőtt tejet ivott 5 éves koráig.
máj. 21. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam sem kapott soha tápszert, és sokáig semmit nem ivott vízen kívül. 90 %-ban most is csak vizet iszik, de nem is értem, ez miért lenne baj. 13 éves és soha nem beteg. Ő 2 évesen 90 cm volt, de ő az átlagtól magasabb, most 176 cm már.
máj. 21. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Bár az én fiam tápszeres, ő sem iszik meg semmi mást a vízen kívül.

Mégis mit kellene neki adni? Cukros nyavalyát, tejet, teát?

Egy ismerősöm azzal szekált, hogy hasmenős betegségnél kólát és PowerAidet kellene itatnom a gyerkkel, a vízzel (és szükség esetén ORS itallal) csak kínzom...

Én örülök, hogy nem azon kell agyalnom, hogy mit csináljak, hogy a fogait ne tegye tönkre a sok cukor.

máj. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!