Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha tartasz szülinapot a...

Ha tartasz szülinapot a gyerekednek otthon, óvodában és még külön ovis barátokkal egy helyszínen, akkor mind a három alkalomra rendelsz tortát?

Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, de gondolom igen, az akkor még plusz 30-40.000ft
2024. márc. 20. 15:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%

Bár gyerekem kisiskolás, de úgy gondolom mindegy ez most.

Tortát oda nem viszek, sőt, nálunk a tanító néni dob össze minden szülinaposnak egy kis tortát, sütit

2024. márc. 20. 15:47
 12/23 A kérdező kommentje:
En nem tudok tortát sütni úgyhogy ez kiesett nálunk. Ha rendelem akkor 11-12.000 egy 12 szeletes torta. Ha meg extrát rendelnék ami figura torta az még drágább, 20-25.000 körül mozog az ára.
2024. márc. 20. 16:20
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Az oviba csak gyümölcsöt engednek vinni, itthon lesz torta, cukrászdából. Plusz barátos buli játszóházban lesz, de ott nem lesz torta
2024. márc. 20. 16:43
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk az oviban és alsóban kötelező volt. Ráadásul volt olyan év, hogy szóltak, két 12 szeletes tortát vigyek, kéfélét, hogy lehessen válogatni. Zsúrja is szokott lenni, de azt mivel elváltunk egyik évben én, másikban az apja rendezte. Otthonra egy pici egyszemélyest vettem vagy sütit sütöttem számgyertyával. Szóval nálunk kétévente volt nagyobb költség. Meg persze a kötelező ovis-alsós ünneplés.
2024. márc. 20. 16:46
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk hála istennek nem szokás tortázni az oviban, gyümölcsöt, üdítőt lehet bevinni és ebéd után köszöntik fel az ünnepeltet kis zenével, közös énekkel, üdítőzéssel az ebéd mellé.

Ezen felül egyelőre csak a családdal szülinapozunk, arra rendelni szoktuk a tortát, ha barátokkal is fogunk, akkor majd kitalálok valamit. Vagy megsütöm én, vagy "muffin tortát" csinálok, vagy lazán rendelünk oda is, ha nincs időm, majdnem mindegy. Ráadásul nálunk két gyerkőc van. ;) Nem sajnálom tőlük.

Egyébként nálunk a családi ünnepre van, hogy valamelyik mama bedobja, hogy süti, vagy kifizeti ő a tortát, szóval egyel kevesebb...

2024. márc. 20. 17:35
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
1# Hol 5 ezer egy torta? :D Már falun a szüleimnél se ennyi,15-ről indul ott is alsó hangon egy szimpla-nem cicomás torta. Én szoktam itthon tortát sütni rokonoknak,családnak,nem is jönne ki 5 ezerből már egy szimpla,egyszerű torta. Akkor még az extrákról nem is beszélve. Egyébként én igen,kérdező. Barátokkal nem szokott,oda nincs.
2024. márc. 20. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
22%
16# Ja még annyit,az itthonit én sütöm minden évbe,férjnek is,gyereknek is. Eldöntik az ízvilágot,illetve ha formát szeretne,akkor azt,stb. Úgyhogy ennyiből "olcsóbb".
2024. márc. 20. 17:48
 18/23 anonim ***** válasza:
45%
Tescoban pl 5e egy csokitorta
2024. márc. 20. 17:53
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Ezt az "innit" más kérdésnél is láttam már válaszban korábban, szintén a Dörmivel párosítva. Gondolom, ugyanaz a felhasználó. :D

Kérdező, ez a 3 amúgy sok szerintem egy kicsit. Ha az oviban tartotok tortás szülinapot, akkor minek külön az ovistársait még hozzátok is elhívni még egy tortára? Vagy akkor már miért nem lehet családdal és ovis haverokkal egy füst alatt, egy (nagyobb) tortával lerendezni odahaza?

2024. márc. 20. 17:56
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Az oviba csak nasit viszek. Itthon a családdal tortázunk.
2024. márc. 20. 18:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!