Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nemtudom felfogni hogy nemsoká...

Nemtudom felfogni hogy nemsokára ovis lesz a kisfiam... Annyira rossz ez az érzés. Hogy kell ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Tudom ez az élet rendje, de akkor is.

Ha az ovi kezdésre gondolok a sírás környékez, olyan mintha elveszitenem a gyerekem.

Tudom hogy délután együtt lehetünk, de olyan rossz ezt felfogni hogy ennyi időt távol lesz tőlem.

Egyébként sokat beszélgettünk erről a kisfiammal, ő már várja, mondja fog sokat játszani a gyerekekkel, és az óvóneni fog rá vigyázni.

De nekem olyan rossz ezt elfogadni.

Féltem is nagyon, fognak e rá jól oda figyelni, nem e esik baja, nem e fogják bántani

Rengeteg dolog miatt féltem

Annyira rossz hogy véget ér ez a korszak hogy csak mi vagyunk, együtt egész nap.

Érzett így más anyuka is?

Pár biztató szót szívesen fogadnék.

Köszönöm.

2024. márc. 15. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Imádom a gyerekemet, nagyon szoros a kapcsolatunk, de nem volt ilyen. Igaz, ő bölcsibe is járt. Bántani nem akarlak, de tényleg egy picit túlzás, hogy ennyire rá vagy gyógyulva a gyerekre. Próbálj arra gondolni, hogy neki teszel jót azzal, ha hagyod önállósodni, közösségben létezni. Az együtt töltött időt használd ki, legyen minőségi idő, de örülj neki, hogy közösségbe kerül, barátkozik. Ha aggódsz, folyamatosan tanítgasd, hogyan tudja elkerülni a kényes helyzeteket, pl konfliktusok esetén szép szóval, vagy szólni az óvó néninek, vagy elkerülni a verekedős gyereket. De amíg nincs probléma, ne gyárts.
2024. márc. 16. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így éreztem. Minden kezdet nehéz, de hidd el utána meg ez lesz a megszokott. Nekem szerencsére a fiam imád járni oviba, így jószívvel viszem, és hagyom ott. A beszokatás is egy tök jó dolog, az is sokat segít. Kívánom, hogy neked is szeressen járni, ez nagyon megkönnyíti a helyzetet!
2024. márc. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!