Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen érzés, hogy visszakell...

Milyen érzés, hogy visszakell menni nemsokára a középiskolába? Örülsz neki, vagy esetleg szomorú vagy? Illetve ha már nem kell iskolába járnod, örülsz neki?

Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem soha többé nem kell menni, és akkora felüdülés, hogy szinte leírhatatlan (tanár voltam :D)
2023. aug. 29. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk inkább én aggódom egy picit a gyerek helyett. Gimit kezdi. Imádkozom, hogy jó osztálya legyen, normális gyerekekkel. Az általánost viszonylag jól megúszta ilyen téren.
2023. aug. 29. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mennem és persze hogy örülök neki! Hogy lehet egyáltalán ilyet kérdezni?! :D
2023. aug. 29. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Már nem kell járnom és nagyon nagyon boldog vagyok :))

Egyetemista vagyok de ebben az őszi félévben azt is olcsón megúszom mert egyedül a szerda az a nap amikor reggel 8tól délután 4ig bent kell lenni, hétfőn csak délutánra kell menni, kedden délre, csütörtök-péntek szabad.

És dec 6-tól pedig vizsgaidőszak február 10ig, úgyhogy ott végig nem kell járni.

Nyilván persze itthon azért kell tanulni nem keveset de szeretem tanulni amit tanulok szóval ez sem akadály.

2023. aug. 29. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon várom! Nagyon hiányzik a suli.
2023. aug. 29. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Döbbent vagyok. Nem tudtam, hogy vissza kell menni a középsuliba. 2011-ben már leérettségiztem, azt hittem utána már semmi dolgom a középsuliban. De mindegy, köszi, hogy szóltál! Holnap el is megyek megvenni a tanszereket meg szólok a munkahelyen is.
2023. aug. 29. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én leszek a kivétel: 27 éves vagyok, lassan 10 éve érettségiztem, és mai napig életem legszebb éveiként gondolok vissza a gimire, toronymagasan oda szerettem a legjobban járni. Nagyon hiányoznak az osztálytársaim, a hangulat, az élmények. Bármit megadnék érte ha visszautazhatnék az időben 10-12 évet.
2023. aug. 30. 00:45
 8/8 anonim ***** válasza:
17%

SENKI sem várja a sulit. Mi ez a bolond kérdés???

Rég nem járok suliba. Legborzalmasabb élmény az életemben. Mint egy nagyon minőségtelen, szar munkahely, ahol még csak el sem lehetsz magadban, de legalább arrogánsak az IQ nulla fogyik akik azt hiszik bármiben jobbak nálad, mert van egy papírjuk, amire rá van írva a tanár szó, és még pénzt se kapsz érte.

2023. aug. 30. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!