Milyen érzés, hogy visszakell menni nemsokára a középiskolába? Örülsz neki, vagy esetleg szomorú vagy? Illetve ha már nem kell iskolába járnod, örülsz neki?
Már nem kell járnom és nagyon nagyon boldog vagyok :))
Egyetemista vagyok de ebben az őszi félévben azt is olcsón megúszom mert egyedül a szerda az a nap amikor reggel 8tól délután 4ig bent kell lenni, hétfőn csak délutánra kell menni, kedden délre, csütörtök-péntek szabad.
És dec 6-tól pedig vizsgaidőszak február 10ig, úgyhogy ott végig nem kell járni.
Nyilván persze itthon azért kell tanulni nem keveset de szeretem tanulni amit tanulok szóval ez sem akadály.
SENKI sem várja a sulit. Mi ez a bolond kérdés???
Rég nem járok suliba. Legborzalmasabb élmény az életemben. Mint egy nagyon minőségtelen, szar munkahely, ahol még csak el sem lehetsz magadban, de legalább arrogánsak az IQ nulla fogyik akik azt hiszik bármiben jobbak nálad, mert van egy papírjuk, amire rá van írva a tanár szó, és még pénzt se kapsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!