Most borotváltam le először ott lent. (lány vagyok) és nemsokára itt az első alkalom. Eléggé szúrom saját magam. Kellemetlen érzés. Ez normális? Csak akkor fog elmúlni, ha újra megnő a szőr? Mindenkivel így van?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:41
1/7 anonim válasza:
Rosszul borotváltad le, ismételd meg, és figyelj jobban oda:)
2/7 anonim válasza:
mondjuk a szeretkezés előtt borotváld le (a szex előtti mondjuk 12 órában) és akkor puha leszel... kb 12 vagy valakinél 24 óra után kezd szúrni, addig puha
3/7 A kérdező kommentje:
Oké, igazából nem is nagyon az a probléma, hogy nem puha most..hanem ha puha lenne, aztán hagynám egy egész picit nőni, akkor szúrna megint, nem? Ez mindenkivel így van, nem?
(köszi amúgy :)
2013. máj. 5. 20:44
4/7 anonim válasza:
borotvát felejtsd el ott lent!
inkább kibírom a gyanta okozta fájdalmat,de legalább nem szúr,nem pattog ki és tovább tart a simaság,mint a borotvával,nekem speciel másnapra szúrt,így hagytam is...
5/7 anonim válasza:
Rosszul borotváltad.Elöször szőr nővekedésével ellentétesen kell,aztán utána még 1x a szőr nővekedésének irányába! És akkor nem fog kippatgni,és szép sima lesz! És lehetőleg használj habot,vagy kifejezetten intim borotvát.
6/7 anonim válasza:
Hogy lehet a gyantázást kibírni?:D Egyébként arról csak annyit, hogy sokaktól hallottam, hogy véraláfutásos lett nekik ott, úgyhogy az se sokkal jobb :/
Én borotválom minden nap, nem tudhatom, mikor lesz véletlen olyan alkalom, hogy hirtelen döntésként ott alszom a barátomnál.:)
7/7 anonim válasza:
Óóóó könyörgöm, miért kellett leszedni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!