Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok olyan pelenkát,...

Ajánlanátok olyan pelenkát, ami kibír EGY EGÉSZ ÉJSZAKÁT?!

Figyelt kérdés
A fiam lassan 2.5 éves,pelenkás, kb.16 kg.Szinte minden reggel pisis a ruhája.Libero,Huggies(nem csak amit itthon lehet kapni,hanem az Angliából behozottból is kijön).Azt gondoltam,kipróbálom a Pampers 6-os méretű pelusát(nappalra ezt használom neki,az 5-ös méretet).Előre is köszi!
2010. okt. 25. 17:07
1 2
 11/16 Victory82 ***** válasza:
Szia!Nálunk éjszaka mindegyikből kijött a pisi.Aztán kipróbáltam a Moltex Öko pelust,na ebből egy csepp sem folyt ki:)Szerintem érdemes kipróbálni!Üdv.Viki.
2010. okt. 25. 22:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!Akkor első lépésben a Pampers,aztán ha nem válik be megpróbálom a többit is,amit ajánlottatok!Szép napot!
2010. okt. 26. 08:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Libero párti vagyok csak a nagyobb méretet kell használni. A Liberóból van 7 méretű is. Szerintem az is meg ér egy próbát.Nekem csak a liberó jött be.
2010. okt. 26. 08:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Neked is KÖSZI!Egy kicsit azért tartok a Libero-tól,mert sokszor kipisilt belőle.De lehet,hogy a legnagyobb méret bírná a "strapát".
2010. okt. 26. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:
zöld tescos, újszülött kora óta csak ez a egy válik be. bár a gyerkőcöd méretében nem tudom, milyen lehet, a fiam 12 kilósan lett szobatiszta (szintén 2,5 éves volt) neki elég volt a 4-es méret, a 4+os asszem 19 kilóig van, de inkább a derékmérettől függ
2010. okt. 27. 15:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam elég pocakos és combos,ezért már az 5-ös pelenkák se nagyon kényelmesek...ezért gondolkozom a 6-os méreten(a Pampers-nél az 16 kg-tól van)
2010. okt. 27. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!