Ajánlanátok olyan pelenkát, ami kibír EGY EGÉSZ ÉJSZAKÁT?!
Figyelt kérdés
A fiam lassan 2.5 éves,pelenkás, kb.16 kg.Szinte minden reggel pisis a ruhája.Libero,Huggies(nem csak amit itthon lehet kapni,hanem az Angliából behozottból is kijön).Azt gondoltam,kipróbálom a Pampers 6-os méretű pelusát(nappalra ezt használom neki,az 5-ös méretet).Előre is köszi!2010. okt. 25. 17:07
1/16 anonim válasza:
Az én kisfiam ugyan kisebb (2 éves és kb. 12,5 kg), de nekünk a Pampers és a Huggies is bevált. A Liberoból nekünk is kifolyt minden.
2/16 A kérdező kommentje:
A Huggies kiesett a pakliból,de a Pamperst éjszakára még nem próbáltam.Nappalra nagyon jó,de olyan vékonynak tűnik(aztán lehet,hogy mégis az bír a legtöbbet?).Mondjuk azért szeretem,jól tud benne jönni-menni,nem izzad bele.
2010. okt. 25. 17:21
3/16 anonim válasza:
Én kislányom is 2,5éves.Mi Tescos ppelust használunk(nem a zöldet a másikat)és bevált.Eddig még nem történt baleset,pedig néha igencsak tele van a pelus.:)
4/16 A kérdező kommentje:
Eddig nem "mertem" Tescos pelenkát venni...
2010. okt. 25. 17:35
5/16 anonim válasza:
Az én lányom is 2.5 éves. Lassan már nem is pisil be éjszaka. Egyébként a Huggies nekünk mindent kibírt. Hogy fogod szobatisztává tenni éjszakára is ha még ennyit pisil? Éjszaka már ne nagyon adj neki sokat inni ill. lefekvés előtt pisiltesd meg.
6/16 anonim válasza:
Nekünk bevált a Libero 6-os, Pampers 5-ös, DM-es 5-ös, Tesco színes 5-ös, Huggies 5-ös. Igazából nekünk egy pelussal sem volt gondunk. Pedig 2x ébred szopizni. 14 kg. Nyugodtan próbáld kis a 6-ost. Nappalra is ezeket a méreteket használjuk.
7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:köszi szépen,megpróbálom a 6-os Pamperst.
A 18.13-as válaszolónak:a fiam éjjel nem iszik,és nem is ivott soha.Mivel egyáltalán nem szobatiszta,így nem tudom alvás előtt megpisiltetni.És,hogy hogyan fogom szobatisztává tenni,ha ennyit pisil?Nem mennyiség,hanem érettség függvénye a szobatisztaságnak.Mivel jövő szeptemberbe megy csak oviba,van még ideje.Majd jövő nyáron.A bátyjának is sikerült,mielőtt oviba került,remélem a kicsinek is fog...de igazából nem is ez volt a kérdés.Azért köszi Neked is!
2010. okt. 25. 20:21
8/16 anonim válasza:
20.10-es vagyok. Mi a Dm-essel jártunk így, amikor a 4-est használtuk, állandóan átázott reggelre. Akkor váltottam az 5-ösre. Ne ijedj meg, a nagyobb mérettől, nekem is nagynak tűnt, de egyáltalán nem volt az.
9/16 A kérdező kommentje:
Veszek is holnap egy zacsival...
2010. okt. 25. 21:37
10/16 anonim válasza:
Kicsi kora óta mindig átázott kisfiamnak is.Nagyon hamar már 6-ost használtunk.Rossmannban van a Babylove.Azt merem ajánlani.1700 Ft /32 db.Nagyon jó. És a Pampers 6-os is jó lesz szerintem.Neki az is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!