Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlanátok olyan pelenkát,...

Ajánlanátok olyan pelenkát, ami kibír EGY EGÉSZ ÉJSZAKÁT?!

Figyelt kérdés
A fiam lassan 2.5 éves,pelenkás, kb.16 kg.Szinte minden reggel pisis a ruhája.Libero,Huggies(nem csak amit itthon lehet kapni,hanem az Angliából behozottból is kijön).Azt gondoltam,kipróbálom a Pampers 6-os méretű pelusát(nappalra ezt használom neki,az 5-ös méretet).Előre is köszi!
2010. okt. 25. 17:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam ugyan kisebb (2 éves és kb. 12,5 kg), de nekünk a Pampers és a Huggies is bevált. A Liberoból nekünk is kifolyt minden.
2010. okt. 25. 17:15
 2/16 A kérdező kommentje:
A Huggies kiesett a pakliból,de a Pamperst éjszakára még nem próbáltam.Nappalra nagyon jó,de olyan vékonynak tűnik(aztán lehet,hogy mégis az bír a legtöbbet?).Mondjuk azért szeretem,jól tud benne jönni-menni,nem izzad bele.
2010. okt. 25. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
Én kislányom is 2,5éves.Mi Tescos ppelust használunk(nem a zöldet a másikat)és bevált.Eddig még nem történt baleset,pedig néha igencsak tele van a pelus.:)
2010. okt. 25. 17:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Eddig nem "mertem" Tescos pelenkát venni...
2010. okt. 25. 17:35
 5/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 2.5 éves. Lassan már nem is pisil be éjszaka. Egyébként a Huggies nekünk mindent kibírt. Hogy fogod szobatisztává tenni éjszakára is ha még ennyit pisil? Éjszaka már ne nagyon adj neki sokat inni ill. lefekvés előtt pisiltesd meg.
2010. okt. 25. 18:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált a Libero 6-os, Pampers 5-ös, DM-es 5-ös, Tesco színes 5-ös, Huggies 5-ös. Igazából nekünk egy pelussal sem volt gondunk. Pedig 2x ébred szopizni. 14 kg. Nyugodtan próbáld kis a 6-ost. Nappalra is ezeket a méreteket használjuk.
2010. okt. 25. 20:10
 7/16 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak:köszi szépen,megpróbálom a 6-os Pamperst.

A 18.13-as válaszolónak:a fiam éjjel nem iszik,és nem is ivott soha.Mivel egyáltalán nem szobatiszta,így nem tudom alvás előtt megpisiltetni.És,hogy hogyan fogom szobatisztává tenni,ha ennyit pisil?Nem mennyiség,hanem érettség függvénye a szobatisztaságnak.Mivel jövő szeptemberbe megy csak oviba,van még ideje.Majd jövő nyáron.A bátyjának is sikerült,mielőtt oviba került,remélem a kicsinek is fog...de igazából nem is ez volt a kérdés.Azért köszi Neked is!

2010. okt. 25. 20:21
 8/16 anonim ***** válasza:
20.10-es vagyok. Mi a Dm-essel jártunk így, amikor a 4-est használtuk, állandóan átázott reggelre. Akkor váltottam az 5-ösre. Ne ijedj meg, a nagyobb mérettől, nekem is nagynak tűnt, de egyáltalán nem volt az.
2010. okt. 25. 20:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Veszek is holnap egy zacsival...
2010. okt. 25. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
Kicsi kora óta mindig átázott kisfiamnak is.Nagyon hamar már 6-ost használtunk.Rossmannban van a Babylove.Azt merem ajánlani.1700 Ft /32 db.Nagyon jó. És a Pampers 6-os is jó lesz szerintem.Neki az is jó volt.
2010. okt. 25. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!