Ajánlanátok pelenkát? 1 éves a kislányom
Állandóan kifolyik a pisi, már 2 óránként kell tisztába tennem. Eddig jó volt a lila Tescos, de már abból is kifolyik a pisi. A Liberó átnedvesedik. Most Pamperst vettem, de ezzel sem vagyok megelégedve.
És mostmár nem tudom milyet vegyek.
A Pampers-ből melyiket vetted?
Az Active Baby a jó, nem a Sleep&Play!
Nekünk is a lila Tesco-s vált be. Ha kicsi, az se jó, mert nem fér, ahogy egyre többet pisil, de ha nagy se, mert a gumírozásnál folyik ki. Egyébként mikor sokat iszik, gyakran is kellett nálunk is pelenkázni.
Ha sokallod az árát, akkor ajánlom a 100 Ft-osban kapható Gazdaságos pelenka néven futó színes pelusokat. A kisebb hibás, de használható márkás pelusokat csomagolják bele, hogy megszabaduljanak tőlük, én már egy éve áttértem erre anyagi okokból. Ára nálunk: 28 darab 1.090. Ft. Ja és nem rosszabb, mint a lila Tesco-s, ami szerintem a Pampers-t és a Libero-t is veri!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A Pampersből az Active Baby-t vettem, a 7-18 Kg-ig, azaz a 4-est. A lányom majdnem 10 Kg, igy a 4-es kell rá.
A Rossmannost is próbáltuk, de mindegyikből kifolyik a pisi, ha 3 óránál tovább van rajta. Sokat is teázik.
Várok még válaszokat, kinek mi vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!