Újszülött 3,5 kg fiú babának milyen pelenkát ajánlanátok?
Nem magunknak lesz, akkor tájékozottabb lennék talán. Ajándékba kérték tőlünk, gondolom anyagi megfontolásból.
fontos lenne és sürgős.
Én a Pampers Uni-ra gondoltam halvány emlékeim alapján, de ha van olcsóbb és jobb szívesen venném a tanácsokat. Van még sima pelenka vagy csak nadrágos. Esetleg kombinált alkalmazási lehetőség?
Szia!
Mi a Pampers Newbabyt használtuk. Szerettem. 3-6kg-ig van. Szerintem az idális neki.
Egyébként meg úgyis az anyukának kell kitapasztalnia, mi jó neki és legfőképp a babájának.
Én nem nagyon kísérleteztem, mert érzékeny a babapopsi, de volt olyan pelusfajta, aminél alig vártam, hogy elfogyjon, mert nagyon nem volt jó.
A Newbaby után a Pampers Active-ot (3) használjuk. Teljesen elégedett vagyok.
Azt meg úgysem tudod kivédeni, ha hirtelen sokat kakil, v pisil.
Köszönöm a válaszokat. Akkor valószínűleg a Pampers háza táján fogok körül nézni. Valószínűleg Liberót azt úgyis kap. És azután majd meglátjuk.
Lehet, hogy hüle kérdés de ezek nadrágpelenkák?
Újszülöttnek még nagy a 3-as 2 hét múlva is, hiába nagy súlyú.
A Mülleres saját pelenka is elég jó, és a rossmannos is ( a dm-eset nem ajánlom), és szerintem is 3-6 kilós a jó, az még elég egy ideig :)
Igen, nadrágpelenkák. Szétnyitjuk, a baba alá tesszük, és rátépőzárazzuk.
Van bugyipelenka a nagyoknak, azt mint egy bugyit, fel lehet venni, bebújós, nem kell lefeketni hozzá a gyereket.
hasonló súllyal született a kisfiam, mi is sok pelenkát kaptunk (főleg 1-2 méretekből), mire elfogytak már közel 7 kiló volt. Még épp rá tudtam adni, elhasználtuk, de a vége felé, már nagyon picike volt rá, gyakran ért baleset (kifolyt a pisi)
ha kap valakitől 3-ast is, akkor az jó későbbre is (megromlani nem fog), ezért tanácsoltam.
Köszönöm a válaszokat mindet megfogadom.
Pelenkán kívül, még milyen hasznos ajándék lehetséges a későbbiekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!