Tudnátok mesélni hogyan zajlott le a válás külföldi partnerrel, ha mindketten akarják a gyereket?
Külföldön élünk, ahol a férjem született. Egyre inkább úgy érzem nem tudok vele élni. Egyszer már rávettem magam, hogy elmondjam neki, hogy nem akarom folytatni a házasságunkat, akkor azt mondta:
-Mivel itt nekem nincs állásom, jövedelmem ezért neki fogják adni a gyereket.
- Meg fogja vétózni, hogy bárhová máshová költözzek a gyerekkel. (nekem itt nincs jövőm nem tudok egyedül megállni a lábamon)
- Ha megpróbálkozom az összes félretett pénzünkkel perelni fog engem.
Kihátráltam a válásból, most elvileg dolgozunk a házasságunkon, de nem hinném valaha meg fog változni. Mivel tudom ilyen szar helyzetben mégis a saját előnyömre fordítani a helyzetet? Magyarországon házasodtunk, ha ott adom be a válókeresetet, le tudják olyan gyorsan bonyolítani, hogy ne legyen ideje megjelenni? Van esély rá hogy megkaphatom a gyereket 100%-ra? Félek a férjemtől, ha rosszul sül el, akkor bosszút fog rajtam állni.
"Gyere el Magyarországra, menj el egy anyaotthonba a gyerekkel"
Amennyiben megfogadod ezt q tanácsot, már keresztet is vethetsz a gyerekre. Ez ugyanis kiskorú lakóhelyének önkényes megváltoztatása. A rendőrök vissza viszik tőled, apuka beadja az ideiglenes elhelyezési kérelmet , aminek eredményeként nala fogják elhelsezni a gyereket és kb 100% hogy az lesz a végleges, jogerős ítélet is.
"...hogy el fogja rabolni tőled a gyereket külföldre"
A gyerek Szerbiában el, ergo anyu rabolná külföldre, ha rád hallgatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!