Odaadnátok a 3. napos csirkepaprikást a gyereknek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap kicsit túllőttem az adagon, szóval még holnapra is maradna egy kis tejfölös csirkepörkölt. Szerintetek oda lehet majd még adni a gyereknek vagy menjen a komposztba?
Nem kell 30 literes fazékban főzni, és így nem kell egy hétig egy fajta kaját enni
Értem én, hogy nincs idő főzni, meg stb, de valljuk be, a harmadik negyedik napon már elég unalmas lehet ugyanazt enni.
febr. 18. 22:11
22/29 anonim válasza:
21# Nálunk is ez a gond inkább,hogy már 3. napja ugyanazt nem bírnánk megenni. :D
febr. 18. 22:12
23/29 anonim válasza:
22 nálunk is
Főleg a férjem.
Pl hétfőn pörkölt ebédre.
Kedden ebédre visz munkába, este hazajön megint azt egyen?
És még szerdán is?
Szegény ember 😅
febr. 18. 22:17
24/29 anonim válasza:
Nincs 30 literes fazékom és nem egy hétig esszük ugyanazt, de nem is egy napra főzök. Ha csinálok egy normál méretű jénaiba rakott krumplit nem fogy el két nap alatt ott bizony 3 nap esszük meg. De marhapörköltet sem fél kiló húsból főzök mert semmi értelme ott azért több kell és akkor az nem 2 nap alatt fogy el. Persze ha salátát csinálok az egy napra szól, mert nem finom másnap, de rengeteg étel ehető 2-3 naposan. Töltött káposztát sem 3 darabot csinálok, mert annak szintén nem sok értelme van szerintem. Nem azt mondom, hogy minden ételt több napig egyen az ember, de ha néha így esik az nem a világ vége. Vannak ételek amik eleve finomabbak, ha állnak kicsit pl paprikás krumpli, töltött káposzta. 20#
febr. 18. 22:27
25/29 anonim válasza:
24 nem is azzal van a baj, hogy nem ehető, hanem azzal,hogy nem kell két napnál tovább egyfajta étel.
Alkalmakkor persze, több sikerül, de ha úgy van, két nap után megy a fagyasztóba dobozokba.(ami fagyaszthato)
febr. 18. 22:34
26/29 anonim válasza:
Én megenném, a gyereknek is adnék. Semmi baja a 3 napos ételnek, ha hûtôben van.
Amúgy igen, inkább az van, hogy megunjuk, ezért ha látom második nap, hogy még mindig sok maradt, akkor megy a fagyasztóba, és elôveszem máskor, ha nincs idôm vagy kedvem fôzni.
febr. 19. 06:22
27/29 anonim válasza:
nálunk 3 napos kaja max férjem eszi meg .
febr. 19. 06:27
28/29 anonim válasza:
Megkóstolnám, és ha semmi baja, akkor adnék neki. Ahogy én is megeszem. Én abszolút igyekszem elkerülni a kaja kidobást, amíg az ételnek semmi baja, addig nem szeretném a kukában látni. Ha van annyi belőle, akkor még inkább második nap elrakom a fagyasztóba, de ha nincs, akkor megesszük harmadnap és pont, le van tudva. Nem ez az általános, de ahogy írták mások is, néha előfordul, és akkor nem kezdenék el ezen fujjogni, hogy 3 napos a kaja. Pedig igen, én is unom addigra már (néhány kivételtől eltekintve, a töltött káposzta, rakott káposzta, rakottkrumpli és hasonlók részemről a megunhatatlan kategória :D ), de nehogy már tökéletesen jó ételt kidobjunk.
febr. 19. 07:04
29/29 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de én az egy hetes kaját is simán megeszem, ha nincs baja (nem szokott lenni). Erről a 3 napról még nem is hallottam... 😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!