Odaadnátok a 3. napos csirkepaprikást a gyereknek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap kicsit túllőttem az adagon, szóval még holnapra is maradna egy kis tejfölös csirkepörkölt. Szerintetek oda lehet majd még adni a gyereknek vagy menjen a komposztba?febr. 18. 17:40
11/29 anonim válasza:
Tejfelest csak másnap ennénk meg
Sima pörkölt eláll a hűtőben 3 napig. A tejfeles nem!
12/29 anonim válasza:
Én megenném és a gyereknek adnék mást. Étterembe dolgoztam diákként szóval ott voltak cifrább dolgok is. De amit főzök ha marad simán megeszem 3 napon ha még jó
13/29 anonim válasza:
Komposztba ne tegyél főtt ételt..nem oda való egyáltalán!
Zöldséghéj,.dudva, levél, ágapríték..ilyeneket tegyél bele. Rétegezve földdel. Akkor fel is használhatod a komposztot évente.
14/29 anonim válasza:
11# Mi az a "tejfel"? Bár lehet csak elírás,bocsi.
Kérdező,én sem adnám így már oda,de én se enném már meg.
16/29 anonim válasza:
Negyednapos kaját még simán megeszünk idehaza mindannyian. Utána kidobom.
17/29 anonim válasza:
Főzés utáni 3. napon mi megesszük a kaját, csak utána dobjuk ki. (Tehát a hétfői főzést még megesszük csütörtökön.) Sose volt még gond belőle, meg közben nyilván végig hűtőben van.
18/29 anonim válasza:
Én a harmadik napos maradékot mindig felfőzöm, 5-10 percig átrotyogtatom és mi, felnőttek megesszük, felfőzve még 2 napig is jó.
Gyerkőcnek max 2 napos ételt adok, főleg ha tejtermékes.
19/29 anonim válasza:
Hű, wow, én azt hittem mindenki megeszi a 3 napos ételt, csak már unja. Én simán adnám, ha még jó és megeszi. De ezek szerint ez nem olyan gyakori.
20/29 anonim válasza:
19-es. Én is meglepődtem. A legtöbb főtt ételnek semmi baja 3 nap. Megmelegíted és ehető. Én nem főzök minden másnap nincs rá időm, meg energiám. De biztos én csinálok valamit szarul :D 12#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!