Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Odaadnátok a 3. napos csirkepa...

Odaadnátok a 3. napos csirkepaprikást a gyereknek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap kicsit túllőttem az adagon, szóval még holnapra is maradna egy kis tejfölös csirkepörkölt. Szerintetek oda lehet majd még adni a gyereknek vagy menjen a komposztba?
febr. 18. 17:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
21%

Tejfelest csak másnap ennénk meg

Sima pörkölt eláll a hűtőben 3 napig. A tejfeles nem!

febr. 18. 19:01
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Én megenném és a gyereknek adnék mást. Étterembe dolgoztam diákként szóval ott voltak cifrább dolgok is. De amit főzök ha marad simán megeszem 3 napon ha még jó
febr. 18. 19:05
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

Komposztba ne tegyél főtt ételt..nem oda való egyáltalán!

Zöldséghéj,.dudva, levél, ágapríték..ilyeneket tegyél bele. Rétegezve földdel. Akkor fel is használhatod a komposztot évente.

febr. 18. 19:13
 14/29 anonim ***** válasza:
6%

11# Mi az a "tejfel"? Bár lehet csak elírás,bocsi.

Kérdező,én sem adnám így már oda,de én se enném már meg.

febr. 18. 19:23
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Oda. Semmi baja nincs annak.
febr. 18. 19:29
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Negyednapos kaját még simán megeszünk idehaza mindannyian. Utána kidobom.
febr. 18. 19:47
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Főzés utáni 3. napon mi megesszük a kaját, csak utána dobjuk ki. (Tehát a hétfői főzést még megesszük csütörtökön.) Sose volt még gond belőle, meg közben nyilván végig hűtőben van.
febr. 18. 19:58
 18/29 anonim ***** válasza:
73%

Én a harmadik napos maradékot mindig felfőzöm, 5-10 percig átrotyogtatom és mi, felnőttek megesszük, felfőzve még 2 napig is jó.

Gyerkőcnek max 2 napos ételt adok, főleg ha tejtermékes.

febr. 18. 21:16
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hű, wow, én azt hittem mindenki megeszi a 3 napos ételt, csak már unja. Én simán adnám, ha még jó és megeszi. De ezek szerint ez nem olyan gyakori.
febr. 18. 22:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
19-es. Én is meglepődtem. A legtöbb főtt ételnek semmi baja 3 nap. Megmelegíted és ehető. Én nem főzök minden másnap nincs rá időm, meg energiám. De biztos én csinálok valamit szarul :D 12#
febr. 18. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!