Odaadnátok a 3. napos csirkepaprikást a gyereknek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tegnap kicsit túllőttem az adagon, szóval még holnapra is maradna egy kis tejfölös csirkepörkölt. Szerintetek oda lehet majd még adni a gyereknek vagy menjen a komposztba?febr. 18. 17:40
1/29 anonim válasza:
Harmadnap már nem esszük meg ha marad.
Sem mi felnőttek, sem a gyerekek
Másnap meg simán de harmadnap már nem.
3/29 anonim válasza:
Ha nincs baja, hűtőben volt, miért kellene kidobni???
4/29 anonim válasza:
Ha hűtőben volt tárolva, elvileg nincs baja.
A komposztba nem mehet, főtt is, tejtermékes is, Hús is...
5/29 anonim válasza:
Komposztba semmiképpen. Se hús, se tejtermék nem mehet a komposztba.
Én 3.nap tejfölös cuccot már nem adok, de azért, mert én se eszem meg.
6/29 anonim válasza:
Edd meg te, ha sajnálod kidobni, a gyereknek meg adj friss ételt.
7/29 anonim válasza:
En megennem, a gyereknek nem adnam. nekik erzekenyebb meg a gyomruk, kinek hianyzik egy hasmeneses gyerek ?
9/29 anonim válasza:
Simán megennèm ès a gyereknek is adnàm. Ètteremben is simàn felszolgàljàk mèg ,,ennyi idősen".
Komposztra akkor nemmehet, ha zavar, hogy ràjàrnak àllatok. Ha nem zavar, akkor mehet. De ez mèg ehető.
10/29 anonim válasza:
Nem adnám és nem tenném a komposztra sem (hacsak nem akarsz belőle patkánytelepet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!