Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyikőjüket? NEM TUDOK DÖNTENI!

Melyikőjüket? NEM TUDOK DÖNTENI!

Figyelt kérdés

Nekem nem lehet saját gyermekem, ezért párommal úgy döntöttünk, örökbe fogadunk egyet, de egyszerre ketten is vannak, akik egyszerűen kellenek a családba, mert már első pillanattól a szívünkbe lopták magukat.

Az egyikőjük egy gyönyörűséges arab kislány göndör, fekete hajjal, meseszép kreol bőrrel és kerek, értelmes csokibarna szemekkel. 1 és fél éves, és mindig mosolyog ránk, akárhányszor csak meglátogatjuk. Párommal teljes mértékig odavagyunk érte, nagyon imádjuk, és tényleg gyönyörű.

A másikuk szintén egy kislány, de ő viszont hófehér bőrű, barna hajú, zöldszemű, nagyon komoly kis teremtés. Csendes, nem nagyon mosolyog, de olyan okosnak, értelmesnek tűnik. Ő egy éves, nagyon édes a "mindent nagyon átgondolok" stílusa, de ő nem olyan ölelgethető és játékos, mint a másik.

Amúgy, neveik Dina és Hella.

Ti a helyemben melyikőjüket választanátok?

Kérlek, válaszoljatok!!!♥♥♥

2010. okt. 24. 16:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
50%

Ha kamu kerdes ha nem irok.

Nem huspiacon vagyunk persze, de itt arrol van szo, hogy a gyereket ugy kell orokbefogadas utan nevelni, mintha az a kerdezo sajatja lenne. Nyilvan nagyon kell teteszen az neki. Nem kotelezo orokbefogadni valakit, csak mert pont az van "raktaron".

Ne essunk azert tulzasokba, ha zavar a kerdes ne valaszolj ra!

Szerintem is lehet elfogadasi gond az arabsaga miatt kesobb, de en azt siman bevallalnam. Nem lenne atlagos az en gyerekem legalabb. Meg a temperamentuma is jobban tetszik.

Sok sikert!

2010. dec. 17. 14:18
 32/40 anonim ***** válasza:
Mintha két Barbie babáról és a barátnődről kérdeznél, aki a "párodat" játsza ebben a szerepjátékban.
2010. dec. 17. 15:47
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
De érdekes,hogy kérdező nem reagál semmire!Persze,hogy kamu a kérdés!Akinek valóban nem lehet gyereke,és az örökbefogadás küszöbén áll,NEM VÁLOGAT!Ráadásul nem egy anonim oldalon kérdez ilyen balgaságokat,hogy melyiket válasszam?Idétlen kiscsaj,akinek sok az ideje!Kívánom,hogy élesben ne kelljen átélned milyen az,amikor valóban kimondja a doki:Önnek nem lehet gyereke!
2010. dec. 17. 16:26
 34/40 anonim ***** válasza:

hallgass a szívedre,vagy fogadd magadhoz mind a 2 kislányt,ha nincs ez a lehetőség,akkor húnyd be a szemed és képzeld magad elé ahogy a kislányok anyának szólítanak és boldogan öleled magadhoz őket.Valamelyik majd mélyebb érzést fog kiválatni belőled és Ő a te kislányod.Az anyai szív sosem csap be és nem minden helyzetben az az anya aki világra hozza a csecsemőt hanem aki szeretetben felneveli.

Sok boldogságot nektek és le a kalappal,hogy be merted vállalni sajátodnak más babáját

2010. dec. 17. 20:12
 35/40 anonim ***** válasza:
86%

Kedves válaszolók, ez a kérdés kamu. Ezen a területen dolgoztam. Ilyen nem létezik, nézzetek csak utána!

Egyébként az egyik oka annak, hogy így nem lehet "választani", hogy később az örökbefogadó szülők ne bánhassák meg a választásukat, ne gondolkodjanak azon, hogy mi lett volna, ha inkább hellabellát választják.. :S

Ha másra nem , legalább arra jó volt a kérdés, hogy ezt tisztázzuk, kedves pihent agyú (bocsánat) kérdező.. !

2010. dec. 17. 20:42
 36/40 anonim ***** válasza:
Hogy alakultak a dolgok?Írj nekünk!
2010. dec. 18. 15:06
 37/40 anonim ***** válasza:
66%
20:42 vagyok. Felőlem lepontozhattok, de attól még ez az igazság :D
2010. dec. 19. 22:22
 38/40 anonim ***** válasza:

Mikor valaki ilyet ír, hogy "felőlem lepontozhattok, meg lehet lepontozni" az egyrészt megbizsergeti az emberek ujját, hogy ha nem is akartak, akkor is lepontozzanak, másrészt egyértelművé teszi, hogy mennyire zavarja és bántja, hogy nem 100%-os a válasza.

Szerintem ne foglalkozz ezzel a pontozással.

2010. dec. 20. 08:32
 39/40 anonim ***** válasza:

08:32: :) Engem tényleg nem érdekel a pontozás, hanem az zavar vagy bánt, hogy egy totál kamu kérdésnél leírom az igazat és valaki(k)nek nem tetszik..Meg az emberi butaság is tud ám fájni.. Ezt nem értem igazán. Ez a ranglista vagy mi meg sehol sem számít.

De aki akar, FELŐLEM válasszon dina vagy hella közül XD

2010. dec. 20. 16:31
 40/40 anonim ***** válasza:
Most mit mondjak? Ennyit ér ez az egész oldal... :))
2010. dec. 20. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!