Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyikőjüket? NEM TUDOK DÖNTENI!

Melyikőjüket? NEM TUDOK DÖNTENI!

Figyelt kérdés

Nekem nem lehet saját gyermekem, ezért párommal úgy döntöttünk, örökbe fogadunk egyet, de egyszerre ketten is vannak, akik egyszerűen kellenek a családba, mert már első pillanattól a szívünkbe lopták magukat.

Az egyikőjük egy gyönyörűséges arab kislány göndör, fekete hajjal, meseszép kreol bőrrel és kerek, értelmes csokibarna szemekkel. 1 és fél éves, és mindig mosolyog ránk, akárhányszor csak meglátogatjuk. Párommal teljes mértékig odavagyunk érte, nagyon imádjuk, és tényleg gyönyörű.

A másikuk szintén egy kislány, de ő viszont hófehér bőrű, barna hajú, zöldszemű, nagyon komoly kis teremtés. Csendes, nem nagyon mosolyog, de olyan okosnak, értelmesnek tűnik. Ő egy éves, nagyon édes a "mindent nagyon átgondolok" stílusa, de ő nem olyan ölelgethető és játékos, mint a másik.

Amúgy, neveik Dina és Hella.

Ti a helyemben melyikőjüket választanátok?

Kérlek, válaszoljatok!!!♥♥♥

2010. okt. 24. 16:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés igaz, akkor a válaszom,hogy ne tőlünk várd a megoldást, válassz a szíved szerint.
2010. okt. 24. 20:30
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

a leírtak alapján a másodikat választanám! vagy mindkettőt :-)

boldog életet kivánok nektek

2010. okt. 24. 20:36
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Másodikat választanám.
2010. okt. 24. 20:59
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csodálatos történet melyik országban játszódik? Ne válasszatok, vigyétek haza mindkettőt, vagy keressetek egy angyali szöszke svéd göndör hajú kisfiút.
2010. okt. 24. 21:21
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a második kislányt válasszátok, úgy érzem a leírtak alapján, mintha Neki, valahogy nagyobb szüksége lenne Rátok, nem tudom miért, de én ezt olvastam ki.
2010. okt. 24. 21:35
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Az arab kislányt vinném, de nem mert félvér, hanem mert itthon nem nagyon kellenek; nem egyszer olvastam már,hogy csak magyart akartak...hát nekem édesmindegy lenne, de tuti ,hogy a helyetekben az arab kislányt akarnám:)

Sok boldogságot:)

2010. okt. 24. 23:10
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
A kamusoknak csak annyit,hogy a gólyahír történetei között is van ilyen:) Szerintetek az is kamu? Okostónik:)
2010. okt. 24. 23:13
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem, hogy tudnék választani, megpróbálnám hazavinni mindkettőt.

Legalább nem kell a tesó miatt újrakezdeni az egészet, hiszen több gyereket akarunk.

2010. okt. 25. 07:27
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ez ma Magyarországon tényleg így működik? Mi ez, valami húspiac? Nem tudom, az arab kislányt fogadjam-e örökbe, mert olyan szép a haja, a másiknak cuki a stílusa, viszont nem olyan játékos... Tálán írjunk pro-kontra listát, így döntsünk emberi életekről? A göndör haja alapján????

Most lehet, hogy le leszek pontozva, de ha ez tényleg megtörténhet, az szerintem nagyon szomorú. Akinek gyerek kell, annak kelljen mindenáron, és ne a játékossága meg a meseszép kreol bőre döntsön.

Nagyon-nagyon remélem, hogy kamu.

2010. okt. 25. 09:10
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet.
2010. okt. 25. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!