Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyikőjüket? NEM TUDOK DÖNTENI!

Melyikőjüket? NEM TUDOK DÖNTENI!

Figyelt kérdés

Nekem nem lehet saját gyermekem, ezért párommal úgy döntöttünk, örökbe fogadunk egyet, de egyszerre ketten is vannak, akik egyszerűen kellenek a családba, mert már első pillanattól a szívünkbe lopták magukat.

Az egyikőjük egy gyönyörűséges arab kislány göndör, fekete hajjal, meseszép kreol bőrrel és kerek, értelmes csokibarna szemekkel. 1 és fél éves, és mindig mosolyog ránk, akárhányszor csak meglátogatjuk. Párommal teljes mértékig odavagyunk érte, nagyon imádjuk, és tényleg gyönyörű.

A másikuk szintén egy kislány, de ő viszont hófehér bőrű, barna hajú, zöldszemű, nagyon komoly kis teremtés. Csendes, nem nagyon mosolyog, de olyan okosnak, értelmesnek tűnik. Ő egy éves, nagyon édes a "mindent nagyon átgondolok" stílusa, de ő nem olyan ölelgethető és játékos, mint a másik.

Amúgy, neveik Dina és Hella.

Ti a helyemben melyikőjüket választanátok?

Kérlek, válaszoljatok!!!♥♥♥

2010. okt. 24. 16:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
64%
Ha van rá lehetőségetek vigyétek haza mind a kettőt.Legalább lesz testvérke is.Én biztosan így döntenék.Akárhogy is döntetek sok boldogságot a kis családnak.Dina
2010. okt. 26. 09:21
 22/40 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha lehet mindkettőt. De ha nekem tényleg választanom kéne akkor a másodikat választanám. Sok boldogságot
2010. dec. 16. 17:25
 23/40 anonim ***** válasza:
64%
Én is talán a másodikat választanám!!Vagy mindkettőt.
2010. dec. 16. 17:36
 24/40 anonim ***** válasza:
64%

Én szintén a másodikat választanám,vagy mindkettőt:)

Ugy érzem az én családomba egy szolid kislány jobban illene:)

2010. dec. 16. 18:16
 25/40 anonim ***** válasza:
64%
választottatok?
2010. dec. 16. 18:35
 26/40 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kérdés nem lehet komoly. A kérdező úgy ír két gyerekről, mint két kiskutyáról. És itt kér tanácsot ahhoz, hogy miként döntsön egy gyermek és két felnőtt, egy jövendő család jövőjéről. Ááá... Ennél komolyabb gondolkodású emberek sem kapnak egy év körüli gyermeket nálunk...
2010. dec. 16. 20:14
 27/40 anonim ***** válasza:
58%

Hm..ez érdekes kérdés...Ezek a gyerekek nem árucikkek, hogy azt választom, amelyik jobban tetszik. Ne haragudj meg rám kérlek, hogy ezt mondom de, annyira rossz, hogy így..így, hogy is mondjam, mintha nem tudnál választani két cuki plüss közül...

Persze, biztos nem így van, és biztos aranyosnak tartod mindkét kislányt, de hallgass a szívedre. Ha behunyod a szemed, melyik kislány jelenik meg elsőre, aki a TE gyermeked? Na Őt válaszd.

De ha szeretnétek több gyereket is, akkor miért ne lehetne mindkettő?:)

üdv.

2010. dec. 16. 21:25
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtehetitek mindkettőt! Szerintem egyszerűbb lenne nekik egyszerre bekerülni a családba és ti sem őrlődnétek később, hogy vajon jól választottatok-e!!! Ha már megfordult a fejetekben, nincs min gondolkodni! Majd írd meg hogyan alakul!!!
2010. dec. 17. 09:31
 29/40 anonim ***** válasza:
A gyámügyön engedik, hogy két hónapot gondolkodjatok? Kamu.
2010. dec. 17. 11:53
 30/40 anonim ***** válasza:

Mikor megláttam a kérdést, azt hittem nem tudsz választani a gyereknek karácsonyi ajándékot.

Szoval sztem is kamu.

2010. dec. 17. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!