Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőjüket válasszam?
Van két lány is aki tetszik.Az egyszerűség kedvéért A és B lesz a nevük.
A)Régóta ismerem,osztálytársam,jókat szoktunk beszélgetni,ha beszélgetünk általában valami hülyeségen,tehát nevettetem(amit nagyon könnyű)és voltaképpen sokkal több esélyem lenne nála szerintem mint B-nél
B)Szintén régóta ismerem,évfolyamtársam,ha oda akarok hozzá menni beszélgetni meg se szólal,nem igazán tudok témát.Belé voltam szerelmes,de sajnos úgy tűnik hogy egy másik fiúval jön össze és kiábrándultam belőle (holott eddig csak ő létezett,a másik lány ezután jött képbe)
Együtt táncoltunk egy bálon,ő akart velem,de azóta ha kérdi valaki erről,akkor azt mondja,hogy jólvan hagyjuk.
Az is furcsa továbbá,hogy egyes barátainak engedi hogy ölelgessék stb.,holott ha én tenném soha többé nem beszélne velem kb.
Melyikőjüket válasszam?Tudom ez alapján abszolút az A) a nyerő,de mégiscsak B)-be vagyok szerelmes.Igaz,A) is meglehetősen tetszik,de afféle második lehetőség(nem feltétlen) : )
14/f
hülyeség lenne azt mondani, hogyha B-nél nincs esélyed, szaladj A-hoz.
VISZONT
ha B semmilyen mélyebb érzést nem mutat feléd, akkor hagyjad.
A-val ismerkedj még, és ha igazán tetszik neked, és szerelmes leszel belé akkor simán gyere össze vele (feltéve ha ő is szeret téged) beszélgess vele sokat, legyél vele, és felejtsd el B-t ha le sem sz*r téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!