Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikőjüket hívjam el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőjüket hívjam el randira?

Figyelt kérdés

Van két lány is aki tetszik,de elég jó barátnők,így nem tudom hogy ha pl: A)-t elhívnám randira,mennyire gondolná azt B) ,hogy engem csak A) érdekel?

A helyzet a következő(betűkkel írom,nem véletlen,érthetőbb:

A) tetszik nekem,szerintem én is neki,mivel mindig mosolyog ha rá nézek(ezt viszonzom.

B) szintén tetszik,de kérdéses én érdeklem-e.a poénjaimon nem igazán nevet (ritkán),A) viszont igen.ha msn-en beszélni akarok vele szinte csak én beszélek,ő helyesel,egykét kettőspontdét ír...(jó tudom nem msn-en udvarlunk,én nem is vagyok híve)

Tudom hogy nekem kell eldönteni,de véleményt írnátok?

Köszönöm

13/f

2010. okt. 31. 22:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A ;]
2010. okt. 31. 22:50
 2/17 anonim ***** válasza:
a
2010. okt. 31. 22:50
 3/17 A kérdező kommentje:
Sejtettem. De a B) se olyan,hogy egyáltalán nem mutat érdeklődést... Ő kért meg hogy táncoljak vele egy iskolai bálban (őszintén:örültem neki) ezek után?
2010. okt. 31. 22:52
 4/17 anonim ***** válasza:

13 évesen szerintem felejtős bármelyik is! Gyere vissza 3 év múlva, és ha még mindig tetszik legalább az egyik, abbül már esetleg lehet valami. Nem b@sztatni akarlak a koroddal, ne érts félre. Viszont ez a tapasztalat, hogy 13 évesen azt hiszi az ember hogy szerelmes, és pár évvel később látja tisztán, hogy az lóf@sz sem volt. És ha esetleg össze is jönnétek most, később szakítanátok, mert rájössz, hogy elmúlt a nagy lámúr, akkor azon túl, hogy ugyanott vagy, mintha össze se jöttetek volna, még egy lánnyal is kib@sztál...

Remélem, nincs harag.

2010. okt. 31. 22:56
 5/17 Moszuke ***** válasza:

****A) tetszik nekem,szerintem én is neki,mivel mindig mosolyog ha rá nézek(ezt viszonzom. ****

különbség van mosoly és mosoly közt ugye vágod?

de ha a mosoly az aminek véled akkor (A)

2010. okt. 31. 23:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, az az igazi dilemma, hogy B jobban tetszik, de A tűnik biztosabbnak, kevésbé mellényúlósnak. Ha elhívod A-t randira, B jogosan gondolja, hogy A-t választottad. De mivel úgy tűnik, elégedetlen vagy, hogy A-t javasolják, szerintem inkább B-t kellene elhívnod. B táncolni hívott, A viszont csak bazsalyog. Lehet A azért mosolyog, mert zavarban van, lenn volt a slicced, vigyori, vagy egy végtelen idétlen lány. Ha nem biztos, nézd meg, hogy más fiúkkal csinálja-e, velük hogy viselkedik. Mindenesetre bármelyiket választod, nagyon otromba lenne a másik lánynál is bepróbálkozni, ha esetleg az elsővel nem jön össze a dolog. Sok szerencsét!
2010. nov. 1. 01:15
 7/17 A kérdező kommentje:

22:56 Nincs harag :D ez a véleményed.Valószínűleg igaz

Utolsó jól látja a dolgot

2010. nov. 1. 11:16
 8/17 anonim ***** válasza:
a
2010. nov. 1. 11:22
 9/17 anonim ***** válasza:
B nek jobb a melle látod? :)|B=< őt...
2010. nov. 1. 15:25
 10/17 anonim ***** válasza:

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

;D

2010. nov. 1. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!