Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Qwerfv kérdése:
Ha egy lányt randira hívok akkor hova mennyek vele?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok egy gazdag ember. De ha randira hívok egy csajt akkor hova vigyem? Nyíregyházi vagyok.2011. okt. 31. 21:26
2/5 anonim válasza:
Üljetek ki a háztetőre, és nézzétek a naplementét, (meg a várost, ha panelban laksz). Szerintem romantikus, és ingyen van. Esetleg felvihetsz valami piát. Ha bírja, akkor sört, bort, vagy ilyesmi, ha nem iszik, akkor narancslevet. Annyi pénzt meg kibírsz. :)
3/5 anonim válasza:
Ha már itt a mennyekről van szó, akkor menjetek templomba. Elvileg ott fűtenek is, ami manapság nem árt.
4/5 anonim válasza:
Én is nyíregyi vagyok.
Tudom snassz,de menjetek sétálni a Kossuth térre,majd üljetek be a Korzóba és igyatok meg valamit. Drága,ehhez nem kell kőgazdagnak lenni,és nem is fagytok meg az utcán:D
5/5 Normálisvagy? válasza:
Mostanában nincsenek olyan hidegek, egy késő délutáni séta, kirakat nézegetés majd a randi vége fele beültök egy forró csokira, teára stb... fejenként kb. 500Ft, én úgy gondolom, hogy ez egyszer-kétszer kibírható!
ha olyanok a körülmények fel is hívhatod magadhoz DVD-t nézni, az meg aztán tényleg nem kerül semmibe!
ja, és tanuljátok meg már végre ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat nem tízezrek kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!