Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikőjüket hívjam el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőjüket hívjam el randira?

Figyelt kérdés

Van két lány is aki tetszik,de elég jó barátnők,így nem tudom hogy ha pl: A)-t elhívnám randira,mennyire gondolná azt B) ,hogy engem csak A) érdekel?

A helyzet a következő(betűkkel írom,nem véletlen,érthetőbb:

A) tetszik nekem,szerintem én is neki,mivel mindig mosolyog ha rá nézek(ezt viszonzom.

B) szintén tetszik,de kérdéses én érdeklem-e.a poénjaimon nem igazán nevet (ritkán),A) viszont igen.ha msn-en beszélni akarok vele szinte csak én beszélek,ő helyesel,egykét kettőspontdét ír...(jó tudom nem msn-en udvarlunk,én nem is vagyok híve)

Tudom hogy nekem kell eldönteni,de véleményt írnátok?

Köszönöm

13/f

2010. okt. 31. 22:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
15:25 hallod,tényleg jobb az övé :D
2010. nov. 1. 21:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a B lesz a nyerő :D
2010. nov. 1. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát én azt tudnám mondani hogy gondolj arra hogy mondjuk ha valahonnan az öledbe hullana mondjuk A fényképe akkor örülnél e vagy talán nem örülnél?!De ha B fényképe hullana az öledbe akkor mondjuk megint az hogy örülnél vagy akkor nemörülnél!Tehát ha pl.B-nek jobban örülnél akkor nem kérdés mert lehet ha mégis A-t választanád vele mondjuk összejönne de később merülhetnek fel a kapcsolatotokban problémák pont e miatt de ha B-ét választod akkor nem!De ez ugyanígy vonatkozik A-ra is!!!Ha érted!!!Bocs ha értelmetlenül írtam le!!!De remélem hasznát veszed!!!
2010. nov. 2. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem döntsd el melyik áll hozzád közelebb valamelyik a kettő közül csak jobban tetszik.. azt válaszd szerintem mind 2 lánynál befutó vagy a leírtakból csak nehogy a két szék közül a földre ess!
2010. nov. 2. 21:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát szerintem mindegy melyikőjüket választom,mert örökké úgy se fog tartani,pláne az én koromban.Na de az ilyenek kellenek : )

Utolsó: hát igen a két szék közé nem lenne jó esni

2010. nov. 2. 21:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Különben 01:15 értette meg legjobban az én problémámat.
2010. nov. 2. 21:31
 17/17 anonim ***** válasza:
B
2010. nov. 3. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!