Anyukák,piszkált valaki titeket,amikor nem dolgoztatok?
Ha még soha életedben nem dolgoztál csak szülted egymás után a gyerekeket és már mindegyik intézménybe jár akkor jogos hogy ideje lenne elkezdeni dolgozni.
Ha másért nem azért, hogy legalább valami száraz kenyérre elegendő nyugdíjad legyen majd valamikor.
#24 De ha EÜ-s vagy akkor is válthatsz, bármikor tanulhatsz mást amivel dolgozhatsz home officeban.
Az nem indok arra hogy semmit se dolgozz hogy az egészségügyben nem tudsz gyerekbarát módon dolgozni, mert az hogy van egy egészsegügyis végzettséged nem zárja ki hogy mást is szerezz. Főleg ha otthon vagy és semmi más dolgod nincs amíg a gyerekek oviban/iskolában vannak.
Nem, de azért kaptam már beszólást, mert dolgozom. :D Gyerekek előtt két állásban dolgoztam, mindkettőnél kb. 1 éves korában visszamentem a másodállásomba, ami heti 1-1,5 napot jelentett, akkor vagy apa szabadságolt, vagy a nagyszülők segítettek be. A barátaink úgy vannak bekötve, ahogy mi, megértették a döntést, a család is. Nem éreztem itthon jól magam, kellett valami szellemi tevékenység és én így lettem kiegyensúlyozott anya igazából. Na de mondjuk amit egy osztálytalálkozómon kaptam emiatt két "véranyától"... :D Hogy egy éves gyereket magára hagyni és nem érzem jól magam otthon, ezért visszamegyek dolgozni, pfff.
Szóval csak hogy érezd kérdező. Aki piszkálni akar, az bármivel tud.
18!
a 8tól 4ig hol rugalmas munkaidő? Ez a normál munkarend irodán...
Én sem élek nagyvárosban, sőt, 900fős kis falu. De nem helyben toporgok, hanem kerestem kicsit távolabb, a bölcsit is az alapján intéztem.
Diplomám sincs, 2 szakmám van.....
25# Nem mentség,de mindenki nem fog tudni irodai egyszerű HO-t végezni. Mindenki nem lehet irodista,erre akartam kilyukadni. Azért egy végzett orvos aligha fog váltani erre,pedig ott is van család mindegyiknél szinte. Erre akartam kilyukadni. Nem is lenne annyi irodai meló,ha mindenki oda készülne.
Mondjuk off,nagyon el lett már itt a téma húzva másfele. A kérdező nem is írta,lehet éppen egy fél vagy egy éves pici mellől piszkálják. Ismerek ilyen embert,sajnos. A másik,kit miért érdekelne még ha nem is így lenne,ha ők megvannak a plusz jövedelem nélkül is és ez így megfelel. Sok nőből az irigység beszél,mert neki dolgoznia kell, hát ez van.
27# Remélem azért megvédted magad, nyilván kellett a pénz azért mentél vissza egy éves mellől, másért biztosan nem. Szégyelljék magukat,ha emiatt leszóltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!