Anyukák,piszkált valaki titeket,amikor nem dolgoztatok?
azért nagyon nem mindegy sok dolog.
Mekkora a legkisebb? Anyagilag hogy álltok?
Mert ha pl a legkisebb is ovis már, tök jogos.
Vagy ha hó végén csak zsíroskenyérre fut, akkor is elég gáz otthon ülni.
Engem senki nem csesztetett emiatt. 2 gyerekünk lett, 5 évig voltam otthon. Megtehettük anyagilag.
Mikor a kicsi betöltötte a 2-t, ment bölcsibe én meg vissza dolgozni. Nekem lelkileg kellett.
Szeptember óta bölcsis, reggel 8tól 16óráig. Köszöni jól van. Szeptember óta 2x volt beteg.
Én munkahelyet váltottam, így közel vagyok hozzájuk, megoljuk simán. Amit a 3-4# ír, netto baromság.
12!
Anyám a 13 és 15 éves tesóim mellett sem tud :D
Mert akkor hogy jutnának el edzésre és hogy lenne otthon minden nap főttkaja :D
11#
#3 nálunk 16:50ig kell odaérni legkésőbb. Azért mert nálatok “kiteszik fél 4kor a szűrét” (amit kétlek) máshol bőven oda lehet érni a gyerekért.
Egyébként meg apuka is bekapcsolódhat a gyerek szállítmányozásba. Vagy hozza, vagy vigye.
A legtöbb munkahelyen pedig elég rugalmasak a munkaidőben, ha rákérdezel és becsülettel ledolgozod máskor.
10#-es Hú de hasznos a válaszod,miközbe még gyereked sincs. Kutyát ne hasonlítsd...:D De majd megtudod milyen is az igazi éjszakázás.
Kérdező,sok infót nem írtál. Mivel piszkálnak?Hogy dolgoznál pici mellett? Nálam ilyen nem volt,de én is olyan vagyok,hogy ha valami nem tetszik takarodás van. Szemtől pofába megmondom nekik.
Kedves 11 , számomra pedig az a baromság amit Te írtál. Diplomával és 2 szakmával rendelkezem, mégsem találtam ennyire rugalmas munkaidejű vagy laza állást. Nem mindenki nagyvárosban él, vagy pedig szerencsés.
Más élethelyzet is van mint a Tiéd.
Örömmel mennèk dolgozni ha össze lehetne egyeztetni de röhej, hogy diplomával és szakmákkal mèg takarítani sem kell az ember ha megmondja, hogy kisgyereke van.
14. Apuka dolgozik, abból èlünk. Kamionozik, nem tud mindennap segíteni nekem.
A fél 4 viszont igaz, befotózzam?
Nem offolom szét a kérdést de nèzzetek már körül , más élethelyzet is van mint akinek minden tuti szupi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!