5 éves gyerek nem tud egyedül aludni?
Figyelt kérdés
Mit csináljak már, hogy át szokjon a saját agyába a saját szobájába? Nem bírom már a nem alvást. Hónapok óta próbálom át szoktatni de sehogy nem megyjan. 26. 21:46
11/14 anonim válasza:
Nekem 4,5 éves. Nem alszik a szobájába, pedig úgy van az elrendezés, hogy a mi szobánkból átlátunk az ágyára, így ő is a mienkre. Volt, hogy aludt egyedül, de bepisilt annyira félt, nem mert szólni se, hogy pisilnie kell. Azt mondja egy néni van a szobájába, az ablakon szokott bejönni. Hát őszintén én is beparáztam. Lehet van benne valami.
12/14 anonim válasza:
Nekem kb 7-8 évesen, sőt, 11-12 évesen is ez volt a problémám. A tesóm (akkor 17-18 éves volt) úgy oldotta meg hogy ott ült mellettem amíg elaludtam. Szerintem ez nála is bevállhat. Bár szerintem ne nevezd hisztinek ezt a problémát, mert sok esetben nem az. Beszélj vele erről, legyél megértő és empatikus, hallgasd meg hogy mi a baja. Tuti jobb lesz neki és neked is.
13/14 anonim válasza:
Elaludni veled szeret, te vagy neki a biztonság. Utána atmesz a saját szobadba és kész.
14/14 anonim válasza:
Hát fokozatosan kezd el, de ne hagyd így a szitut
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!