Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokkot kaptam az ijedtségtől...

Sokkot kaptam az ijedtségtől és üvöltöttem a kislányom előtt. Mennyire lehetett rá rossz hatással?

Figyelt kérdés

Ezzel kapcsolatban írtam ki egy kérdést, kifordult a 7 hónapos kisfiam az etetőszékből, miután férjem elfelejtette bekötni.

Én a kanapén pihentem, mert beteg lettem és lázas voltam, napok óta kimerült ,kialvatlan vagyok és így gondolom az immunrendszerem sem működik úgy. Kisfiam nagyon durván mozgékony, éjszaka sem alszik.

Nem vagyok egy lepihenős típus,nappal sem, mindig volt bennem egy alap nyugtalanság.

Szóval lepihentem egy 20 percre és félálomban hallottam egy nagy puffanást és amikor odanéztem láttam a kisfiamat feküdni a kövön féloldalt. Rettenetesen megijedtem és haragudtam a férjemre, hogy tudja milyen a kisfiúnk, mégsem köti be a biztonsági övet, 20 percre merészkedtem lepihenni lázasan és ilyen történik.

Tudom én is hibás vagyok, mert megnézhettem volna, hogy be van-e kötve… meg nyilván bárkinél előfordulnak balesetek, akár nálam is előfordulhatott volna, de jelen pillanatban nagyok kiakadtam.

Sokkot kaptam a látványtól kb 1m-ről esett a kőre, azt se tudtam, hogy betört-e a koponyája, agyrázkódása lett-e vagy bármi súlyos dolog történhetett-e vele. (Szerencsére majdnem kétnapja történt, nem fejre esett, semmi tünet nincs) Utána rohantunk az ügyeletre, mondták hogy nincs baj. Az előtt üvöltöttem, kiabáltam, gondolom a lázas állapotnak is köze volt ehhez, de az 5 éves kislányom végignézte az egészet.

Egyszerűen nem tudtam magam kontrollálni.

Beszéltem vele róla, hogy miért történt, de mindenkinek azt mesèli, hogy kiesett a székből az öccse és én meg kiabáltam. Szóval leginkább az ragadt meg benne, hogy én kiabáltam.

Mit tudok még neki mondani neki ezzel kapcsolatban? Nem akarom, hogy féljen tőlem. Egyébként nem szokványos látvány volt neki, hogy üvöltözöm az apjával, így nagyon sajnálta. Utána bocsánatot kértem a férjemtől a kislányom előtt, amiért így kiakadtam.

2024. jan. 23. 09:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
De,hibáztam,de nem is írom le,hogy felelőtlenek a szülők,nálam is csak 1-2x esett le az ágyról babakorba.:D
2024. jan. 24. 10:39
 42/45 anonim ***** válasza:
Hát kiabáltál,na és? A lányoddal is kiabálhatsz nyugodtan, ha úgy viselkedik - szerintem.
2024. jan. 24. 16:55
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a válaszokat, de minthogy jogosan kiabáltál, plusz megijedtél, semmi szükség nem volt a bocsánatkérésre. A te viselkedésedet sem kellene túlmagyarázni, a gyerek is azért beszél róla, mert te nagy feneket kerítesz neki. Ha elintézted volna annyival, hogy "megijedtem és mérges voltam, ezért kiabáltam. Ez természetes dolog.", akkor már rég elfelejtette volna.
2024. jan. 24. 21:23
 44/45 A kérdező kommentje:

Bocsánatkérést legfőképpen a lányom miatt tettem…

Most még betegebb lettem, pihenésre lenne szükségem.

A férjem mellett viszont nem tudok pihenni. El van veszve mindenben…. Férfiként ennyire normális lenne, hogy főzeléket nem tud összedobni nélkülem?

Éjszaka sem veszi át a gyereket, inkább panaszkodik, hogy ő is mennyire fáradt.

Mondom pedig egy pár napot pihennem kéne, hogy kijöjjek ebből és tudjak mindent úgy csinálni mint eddig.

Most nem merek lepihenni mellette,pedig talán most jobban vigyázna a gyerekekre…

2024. jan. 25. 07:48
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
"Bocsánatkérést legfőképpen a lányom miatt tettem…" Pont a lányod miatt nem kellett volna bocsánatot kérned a férjedtől, aki mint legutóbbi kommentedből kiderült, egy igazi p.csfej. Ne azt lássa a gyerek, hogy bocsánatot kérsz, mikor tök jogos a kiborulásod. Az apának kellett volna bocsánatot kérni. Most már végülis mindegy.
2024. jan. 25. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!