Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen mesét, tv műsort...

Milyen mesét, tv műsort ajánlanál egy 2 évesnek amit youtubeon lehet nézni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 00:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%

*jaaaj, a Peppa malacot hogy hagyhattam ki...azt is nagyon szereti, illetve csak szeretné, mert attól olyan szinten égnek áll a hajam, hogy nem vagyok hajlandó bekapcsolni. Szerencsére már nem nagyon jut eszébe. Na az pl egy nagyon bugyuta és káros mese szerintem, irdatlan nagy hülyeségek vannak benne.

(#20 voltam)

2024. jan. 13. 09:19
 22/29 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk Binget, Bogyó és Babócát néz(ett) ennyi idősen. A nagy 5,5 éves nem lett viruális autista; sőt, bármilyen hihetetlen okos, értelmes.

A kicsit meg nem tudom elszeparálni a nagytól. Ő vele együtt néz Mancsőrjáratot, indőnként Jim Jam-et.

Egyik gyerekem sem képernyőfüggő, mert nem csináltunk belőle tiltott gyümölcsöt. A kicsi is 1 éves korára már beszélt, másfél éves korára mondatokban, most meg már összefüggően magyaráz (novemberben múlt 2 éves).

Az egyesúlyon van a hangsúly szerintem, nem a tiltáson. Ugyanúgy játszanak is, kint is vagyunk, olvasunk, mondókázunk, táncolunk, van, hogy csak gyerekzenét hallgatunk.

2024. jan. 13. 10:15
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

"és nem káros gender propagandát nyomatnak?"

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2024. jan. 13. 13:13
 24/29 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy napimesek.hu-n elég jók és normálisak vannak fent. Azt, hogy egy 2 évesnek mennyire megfelelő nem tudom, de 4-5 évesen mi simán megnéztük pl a teljes estés disney meséket és nem lett tőle semmi bajunk.

A többi, amit ajánlottam volna már ajánlotta más

2024. jan. 13. 13:23
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Bogyó és Babóca.Ha nem nonstop ül előtte, akkor semmi baja nem lesz tőle.Túl van tolva ez a képernyőzés is már,mint minden.Nyilván nem kell,hogy egész nap menjen,még csak az legyen az elfoglaltság,de ameddig elindítasz egy mosást,vagy kisütöd a rántotthúst,semmi baja nem lesz 1-2 résztől.Az meg,hogy ordít,ha nem mesézhet...másért is fog ordítani,te meg azt mondod,hogy most ezt nem lehet,és kész.Meg fogja érteni.
2024. jan. 13. 14:02
 26/29 anonim ***** válasza:
87%
Jajj a Nándi mese az amitől ki tudtam volna rohanni a világból! 😱 Akkor már inkább Peppa, Noddyhoz szerintem még kicsi, meg a Manó Benő és Lili hercegnőhöz is
2024. jan. 13. 17:17
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
Bogi néni, olyan, mint egy virtuális óvónéni.
2024. jan. 14. 01:06
 28/29 anonim ***** válasza:
39%
Kicsi gesztenye klub. Rövid, de tök jó dalok vannak benne, én is nagyon szeretem őket hallgatni. :D
2024. jan. 14. 18:32
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon dúrva, hogy feltudják húzni magukat azok az anyák akik nem engedik a TV nézést. Mi rossz van benne, hogy mesét néz a gyerek? Ti se kapcsoljátok be felnőttként megnézni egy filmet? Mert ez az amit nem hiszek el. Remélem tévétek sincs! A gyerekeknek is fejlődniük kell a többiekhez. Az enyém 4 éves és igen is néz meséket, sőt csak angolul hajlandó nézni. 2 és fél éves korától teljesen szobatiszta, éjszaka is. Rengeteg angol szót tud már, elmondja az angol abc-t is. Nincs ezzel semmi baj. Mellette természetesen jár edzésekre, kempó és tánc (akrobatikus rock and rollra). Nemértrm sokszor komolyan mondom az ősanyának. Majd pont azért lesznek függők, mert eddig nem lehetett és majd akkor lesz újdonság.
2024. jan. 15. 14:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!