Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen mesét, tv műsort...

Milyen mesét, tv műsort ajánlanál egy 2 évesnek amit youtubeon lehet nézni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 00:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%
Te komolyan nem érted, hogy egy kétévest még nem a képernyőről kell oktatni meg szórakoztatni? Egy kétévesnek még az anyja (apja) kell, hogy megmutassa a világot, amit ő aztán ő a saját kezével, testével fedez fel!
2024. jan. 13. 01:30
 12/29 anonim ***** válasza:
62%

"Egy kétéves el tudja magát szórakoztatni, amíg te mást csinálsz."

Persze :D

2024. jan. 13. 06:34
 13/29 anonim ***** válasza:
64%

Nándi mese.

Két evesem imádja.

Mértékkel nézi,nem zombi a gyerek a tevetol.

Némelyik anya nagyon túlzásba viszi ezt a nulla képernyős dolgot...

2024. jan. 13. 06:58
 14/29 anonim ***** válasza:
66%
Námdimese
2024. jan. 13. 07:17
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

2 eves a lányom.

Nándi mese, pocoyo, bogyó és baboca. Most a kalap jakab a kedvenc.

Én a Binget nem nagyon engedem. Ő elnézné, de én akadok ki attól.

Köszöni, szobatiszta, nem pisil be éjjel, nem lát mumusokat, sőt a zombiktól sem fél.

2024. jan. 13. 07:36
 16/29 anonim ***** válasza:
71%

Ovitévé, ahol zenék mennek kedves kis grafikával.

A már említett Nándi mese, Pocoyo, Bogyó és Babóca. Nálunk 2 évesen még sláger volt a Sunny Bunnies, nem szörnyes, nagyon cuki szerintem, nincs benne beszéd, szóval nyelvfüggetlen. A Bing 2 évesen nem volt még annyira sztár, most 3,5, most jobban szereti (meg amúgy a Caillou is szerintem inkább ovis korosztálynak való, már csak a főhős kora miatt is). Meg az ilyen gyerekzenészek műsorai, mittudomén, Apacuka (nekik van zenebölcsi is a youtube-on), Kalap Jakab, ilyesmi. Angolul van a Ms Rachel, őt sajnos magyarul még nem találták fel, de amúgy nagyon jó lenne, ha lenne ilyen is :D

Egyébként nekem a 3,5 éves nagylányom 2 évesen már szobatiszta volt, összetett mondatokban beszélt, használt múlt és jelen időt is, megnevezte és felismerte a színeket, számolt 10-ig (néha hibákkal, de na), most már alap matematikai műveleteket a 10-es számrendszeren belül magabiztosan végez (összevonás-kivonás), kis segítséggel 100-ig elszámol (ha éppen van hozzá türelme :D ), kétnyelvű oviba jár, szóval a színek és a számok már angolul is mennek neki, ésatöbbi nem sorolom, de a lényeg, hogy attól még, mert nem 100% képernyőmentes valaki, nem feltétlenül lesz érzelmi sérült és mentálisan fogyatékos. Gondolom a kérdező sem úgy gondolja, hogy majd leülteti a 2 évest a tévé elé egész napra, aztán ő meg telefonozgat mellette.

2024. jan. 13. 07:43
 17/29 anonim ***** válasza:
67%
Nekem abszolút baromi sokat képernyőzős (tv, reklámmentes) gyerekem van egészen pici korától, 9 hónaposan kezdett beszélni szavakkal, 2 évesen már mint egy felnőtt beszélt, szobatiszta lett 2.5 évesen 1 nap alatt és most nagycsoportos, számol, minden feladatot jól old meg, gyönyörűen rajzol, nem fél semmitől. Ugyanúgy leül olvasott mesét is hallgatni bármikor. Szóval el van ez a mese nézés 0 legyen túlozva..
2024. jan. 13. 08:01
 18/29 anonim ***** válasza:
76%
Látom akad itt szuper anyuka aki sose rakta tv elé a gyereket😅 valóban nincs rá szükségük a gyerekeknek. De nekünk néha van rá szükségünk hogy 3 értelmes gondolatot össze szedjünk.. amiket írtak mesék szerintem azok jók
2024. jan. 13. 08:34
 19/29 anonim ***** válasza:
73%

Kisfiam 4 éves lesz márciusban, néz mesét. Ennek ellenére imád kint lenni, ha tehetné, egész nap kint lenne. Attól mert néz egy kis mesét, semmi baja nem lesz, ha nem egész nap azt bámulja.

Kisfiam kedvencei: Bing, Peppa, Sam a tűzoltó, Caillou, Nándi mese, Találd ki, mennyire szeretlek. Szereti nézni angolul az ilyen autós dolgokat, amik a youtube kidsen mennek és a zenés videókat is szívesen hallgatja.

Rengeteget tanul belőlük.

2024. jan. 13. 08:42
 20/29 anonim ***** válasza:
29%

Hajaj, ilyet itt nem szabad kérdezni, mert jön a sok szentfazék ősanya, akik szerint a 2 éves gyerek még a kikapcsolt tv-re se nézhet rá 3 másodpercig sem, különben nyáladzó zombi lesz belőle. Kedves véranyucik, senki nem mondta, hogy a gyerek a nap 24 órájából töltsön 16-ot tv-zéssel, ahogy azt sem, hogy a 2 éves gyerekkel valami szörnyes-véres-kaszabolós animét akar nézetni a kérdező, amitől majd aztán félni fog éjszaka.

A Pocoyo nagyon aranyos, 3,5 éves lányom szereti és a bátyja is szerette ennyi idősen. Rengeteg rész van belőle youtube-on és folyamatosan jönnek újak is. Bogyó és Babóca szintén, illetve még a Bing nyuszit szokta kérni, bár én attól agyfszt kapok :D

2024. jan. 13. 09:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!