Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik valason gondolkodtok,...

Akik valason gondolkodtok, vagy elvaltatok, megbántátok hogy gyereketek született? Es ha igen miért?

Figyelt kérdés
jan. 10. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
6-os vagyok. Gyerekvállalás nagy próbatétel egy kapcsolatnak, mert előtte tengernyi időtök volt a kapcsolatra, ha gyerek van, akkor meg nincs szinte semennyi idő amit kettesben lehetne tölteni. Az én férjem szarik rám, ezt nem tudom jobban megfogalmazni, ezért szeretnék elválni.
jan. 10. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Mi együtt vagyunk, de nem látom az összefüggést. A gyerekeim a gyerekeim, nem a férjem kicsiben. Nem azért szeretem a gyerekeket, mert a férjemre emlékeztetnek, hanem mert ők a gyerekeim, csodálatos kis lények egytől egyig. Ha elválnánk, ez semmit sem változna.
jan. 10. 13:52
 13/16 A kérdező kommentje:
a 11# miért lett lepontozva? mert igazat ír vagy miért?
jan. 10. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
#3! Ez hülyeség, mert ő nem születhetett volna egy stabilabb kapcsolatba a jelenlegi pároddal, mivel más spermium más gyereket eredményezne.
jan. 10. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem, ugyanis hetes váltásban neveljük.

Ez teljesen alap volt a számomra, mert úgy nőttem fel, hogy anyám 0-24 robotolt, hogy mindenünk meglegyen, apám meg heti egyszer elvitt magához és letudta a kötelezettségeit.

Na, ezt én nem, úgyhogy amikor megfogamazódott, hogy együtt nem bírjuk tovább, egyúttal megmondtam, hogy oké, de ketten vállaltuk a gyereket, szóval 50-50-ben neveljük.

Ex egy várossal odébb költözött, de a gyerek adott suliba jár, annyi, hogy "apás héten" 15 helyett 30 percet buszozik, viszont én sem leszek nettó idegroncs, mire ő kamaszodik.

jan. 10. 17:40
 16/16 Moon_Walker ***** válasza:
49%
ez így buta kérdés feltevés.
jan. 16. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!