Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Infulenza oltáson gondolkodók...

Infulenza oltáson gondolkodók 4 éves fiamnak beadasam? Sokan ellene vannak mért?

Figyelt kérdés
Fiam nagyon beteges talán segítene kicsit .
2020. okt. 22. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
44%

Én is gondolkodtam rajta, de nem látom értelmét.

Most kismama vagyok, magamnak, nem adatnám be.

A férjem, szintén nem akarja.

Az oltásnak, meg úgy van értelme, ha a szűk család együttesen beadatja.

2020. okt. 22. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Én minden évben beadatom a családnak, nem is voltunk influenzásak. Ez a téma túl van spilázva sztem a médiában. Sokat beszélnek a lehetséges kockázatokról, ezért sokan azt gondolják már, hogy jobb átesni egy magas lázzal és kiszáradással járó betegségen, mint vállalni azt a minimális kockázatot amit a mellékhatások okozhatnak.
2020. okt. 22. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Biztos, hogy nem adatnám be. Akiben lappang a covid vagy észrevétlenül megbújik, annak nem tesz jót az ilyen oltás. Főleg úgy nem, hogy Orbán a jó minőségűeket kivonatta a forgalomból és csak szart lehet beadatni. Gondolom a fajtájának rakatta el.
2020. okt. 22. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Beadatom.
2020. okt. 22. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Biztos, hogy nem adatnám be.. Kitudja, hogy Covid hordozó- e a gyerek?! Még a rota oltást sem kaphatta meg, nemhogy ezt... Őt félteném az oltás mellékhatásaitól. (volt már neki antibiotikumtól olyan mellékhatás, hogy rohantunk vissza a dokihoz az első adag után..)

Én soha nem oltattam magam be influenza ellen, és sosem kaptam el.

A férjem viszont beadatja magának minden évben, mert koraszülött volt, és hajlamos a tüdőgyulladásra.

2020. okt. 22. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Én azért nem, mert az influenzának is rengeteg alfaja van, ráadásul sokan a legyengített vírustól is betegek lesznek. Környezetemben általános, hogy aki beadatta, utána beteg is lett. Lehet hogy pont olyan vírussal találkozol ami ellen véd, de annyi más is van, amit elkaphatsz még, hogy nem véd teljesen.

Én inkább fordulok az immunrendszer támogatások felé, mint a gyümölcsök, levegő, jó étkezés, méhészeti termékek (sokan ajánlják a propoliszt), rendszeres pihentető alvás - nem 11kor fekszik a fiam és kel 6kor és az általános higiénia.

(Most leszek 30 éves és életemben eddig 1x kaptam csak el, a családunk erős ilyen tekintetben, ha gyengébbek lennénk, akkor lehet elgondolkodnék rajta, de így nekünk pl nincs rá szükségünk.)

2020. okt. 22. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Én évekig beadattam magamnak. Soha semmi bajom nem lett tőle, és az influenzát sem kaptam el. Igaz, a karom volt, hogy 1 hétig fájt. Aztán kiderült, hogy tojásfehérje allergiám van, azóta nem adatom be. Valószínű azért is fájt a karom.

Egyébként beadatnám. Nekem azt mondta a háziorvos, hogy ez olyan, mint az időjárás-előrejelzés. Próbálják megállapítani, hogy milyen lesz a vírus szerkezete, de nem mindig jön be. Tehát van rá esély, hogy mégis elkapod. Viszont ha minden évben beadatod, az nagyon erősíti az immunrendszert, tehát ha el is kapod, könnyebben átvészeled.

2020. okt. 23. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:
2020. okt. 28. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!