Mitől lehet, ha a 4 éves gyereknek állandó jellegűvé vált a köhögése?
Háziorvoshoz teljesen fölösleges, hozzá nem értő, oda nem vissza.
Magán tüdőgyógyászatra esetleg?
Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
Pulmonológus. Lehet allergia, allergiás asztma.
Esetleg vagy a túl száraz vagy a nagyon nedves levegő is irritálhatja.
Nálunk dettó ez van június óta, allergia teszt, vérkép negatív, orr-torok váladék negatív vírusra és baktériumra, és éjjel nem köhög.
Nálunk vagy pszichés az ovi miatt, vagy a savra gondolunk, ami irritálja a nyelőcsövét (csendes reflux), szerdán megyünk gasztróra.
Első körben pedig háziorvoshoz kell mennetek, hogy kizárjátok ti is fentieket, mert ezt a tüdőgyógyász is kérné ezeket a leleteket.
Ha nem vagytok megelégedve, akkor váltsatok.
Mi ezt most zongoráztuk le, június óta több mint 30 vizsgálaton voltunk. Szegény gyerek már sír ha autóba ültetjük :( de állandó száraz köhögése volt, minden tesztje negativ lett meg a tudejebe biopsziat is csinaltak.
Reflux, allergia, betegsegek kizarva.
Most kezdtunk el pszichologushoz jarni
😭😭😭Igen ez a bajom nekem is hogy ha belekezdek rengeteg vizsgálatra kell majd elvinni, ami biztos meg fogja viselni.
2 hónapja szünetet kistesója, de nekem úgy rémlik mintha a köhögés korábban kezdődött volna.
Szerintem pár alap vizsgálatra elhiszem de ha nem allergiás nem asztmás és a vérképbe is jó akkor tovább nem erőltettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!