Oviban beadják a gyereknek az állandó gyógyszereit?
Márciusban lesz 3. Jelenleg emelt családit kapok az allergiája miatt. Hamarosan csinálnak tesztet és ha rendben van, akkor nincs több gyes+családi. Viszont az allergia mellett két egyéb betegsége is van, de ezekre nem jár emelt családi. De több állandó gyógyszere van. Ez azt jelenti, hogy minden étkezés előtt kell neki az egyikből adni, a másikat pedig étkezések között. Tehát minimum 5-ször kellene gyógyszerezni az óvodában. Én itthon nem maradhatok, mert kell a pénz.
Szerintetek mi lesz?
Mindenképpen az ovival beszélni kell, de erre van egy protokol, mikor mit adhat az ovónö, ezt írásba is kell foglalni, és orvosi igazolás is kell erre.
hogy maga az ovoda elvállalja azt nem tudom, de nekem az unokaöcsém egy súlyos betegségben szenved, amire gyógyszert és különleges étkezést is kellett neki csinálni. így a falusi ovoda úgy vállalta el hogy mikrot a szülöknek kellett vinni, és minden kaját ugye a gyereknek. de járt oviba.
A mi ovinkban is beadják az állandó gyógyszereket.
Sőt cukor, és tejmentes diétát is biztosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!