Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet-e következménye ha egy...

Lehet-e következménye ha egy 2 éves gyerek Mikulásra a csomag mellé kap még pluszba 12db játékot is?

Figyelt kérdés

Ez csak a Mikulás!

Feleségemmel ajándékozás terén nem tudunk sem most sem előző évbe sem megegyzeni és feltételezem a későbbiekbe sem.

Hagyomány követő vagyok

Mikulás csomagothoz ami édességet tartalmaz és PONT!

Kiscsízmába kerül.

Feleségem szerint ennyi nem elég.

Ígyhát nyakába veszi a várost,engem megsem hallgatva és ismételten bevásárolt. Igen 12db játékot.

Lego Duplo(kat)

Lidl konyha

Lidl parkolóház

Stb.. ennyit láttam mikor csomagolta...

A karácsony ennek a duplája lesz feltételezem.

A gyerek jelenleg ott tart hogy semmit sem kért,egy pöttyös labdának is őszinte szívvel örül!

Jól sejtem hogy feleségem teljesen elfogja rontani,később pedig a csillagos eget is megkell majd venni?

2023. dec. 4. 22:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Vegyél valami szépet a feleségednek és próbáld meglepni dolgokkal, valószínű hogy azt adja a gyereknek amire ő is vágyna ( képletesen persze ) kényeztesd el és szeressed. A gyerek pedig kaphat 1-2 játékot a Mikulás csomagba. Ja meg a gyerek többi ajándékát beszeljétek meg hogy karácsonyra kapja, és ha megtehetitek inkább csomagoljatok össze pár csomagot a mikulas gyárba:)
2023. dec. 21. 08:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező,azért az érdekelne,hogy mit vásárolt össze a feleséged karácsonyra,ha mikulasra kimaxolta a dolgokat .

Vagy még ennél is többet?

2023. dec. 21. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!