Miért bámul rám mindenki az utcán, amikor végigsétálok rajta a gyerekeimmel?
Három félvér gyerekem van.
Amerikában élünk, de most lejöttünk két hónapra látogatóba a szüleimhez, és múltkor a bevásárlóközponttól a buszon át egészen hazáig mindenki legalább tíz percig bámulta a gyerekeimet.
Miért van ez?
Én vagyok aki a képeket kérte:)
16 éves lány vagyok nagyon imádom a gyerekeket,és neked biztos nagyon gyönyörűek:)
Milyen szép nevük van:) én egyébként már olvastam egy kérdésedet (mikor a két kislány nem jött ki egymással:)
és már akkor is feltünt milyen szép nevek:) Biztos cukik lehetnek!
Itt nálunk a faluban is lakik három félvér testvér, igyekszem nem bámulni őket, pedig jólesne, olyan szépek.
Két eset lehet, ritkán látnak ilyet és kíváncsiak és mert szépek és jó rájuk nézni.
Még régen volt egy szomszéd pár, anyuka fehér, apuka fekete volt, és egy olyan gyönyörűséges kislányuk volt, hogy az csuda :) Na, hát őt is mindenki nézte, de azért, mert olyan jó volt ránézni.
Amúgy tényleg nagyon nagyon szép nevük van a gyerekeidnek :)
Mi Ausztriában élünk,de ha hazamegyünk nekem is feltűnik rögtön,hogy bámulnak sőt mutogatnak ránk az emberek,pedig nem félvér a lányunk,csak sírni szokott.Úgy néznek ránk mintha bántottam volna a gyereket...
Ahogy előttem is írták én is megnézném a gyerekeidet,biztos nagyon szépek.Gratulálok!
Köszönöm az elismerő kommenteket, szerintem, és még sokak szerint is szépek a lányok, a nagyszüleik nagyon oda vannak értük.
Most már megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!