6 éves kisfiú ihat-e alkoholmentes sört?
A 0,000 %-os semmivel nem másabb, mint egy szénsavas üdítő. Nyilván megengedhető néha, mértékkel. Attól, hogy egy meggyes szénsavas löttyöt beleraksz egy fémdobozba, nem lesz károsabb, mintha egy műanyag flakonba lenne. Attól, hogy ihatja, nem azt jelenti, hogy csak azt issza, és minden nap azt kap.
Én pl gyerekként heti egyszer ihattam szénsavas üdítőt, egy pohárral, meg családi eseményeken. Simán mondanám, hogy az én gyerekemnek is legyen ez a rendszer. És akkor valamikor egy kóla, egy fanta, egy alkoholmentes sör, bármi ilyesmi.
Tulajdonképp ugyanaz, mint a gyerekpezsgő. Egy szénavas üdítő, amiben nincs alkohol. Csak a gyerekpezsgő nem hangzik annyira ijesztően, mert benne van a nevében az, hogy "gyerek". Le merném fogadni, hogy ha gyereksör lenne, meg alkoholmentes pezsgő, akkor az utóbbitól ódzkodna ennyire mindenki.
21 kicsit off,de alkoholmentes pezsgő létezik.
Olyat kaptam szülinapomra amikor várandós voltam 😁
Megkóstolni lehet, persze, én is megkóstoltam, de nem ízlett.
Papa bora sem, így azt sem ittam.
Aki alkesz lesz felnőttként, nem azért, mert gyerekkorában uram bocsá megivott néhány korty alk. mentes sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!