6 éves kisfiú ihat-e alkoholmentes sört?
4 éves kisfiamat idèzem :
,,ne màr!!!"
Nyilván ne azt igya víz helyett, de semmi baja nem lesz, ha csak megkóstolja. Amúgy is kétlem, hogy ízlene neki, én még nem láttam olyan gyereket. A 7 éves fiam is kóstolta egyszer, hát azt a fejet amit vágott, látni kellett volna.
Ha valami csoda folytán mégis ízlene neki, és meg akarna inni pl egy pohárral, azt én se engedném.
Mégis mi baja lenne egy pohár ALKOHOLMENTES sörtől??
Persze ,nem víz helyett kell inni, de ha látja pl hogy apuka megiszik egy sört, ő miért ne ihatna meg egy pohár alkoholmentes sört??
Egyébként sok egészséges és hasznos dolog található benne.
Nem, úristen, az rossz, veszélyes, mi lesz vele, stb...
Tiltsátok csak még ettől is, aztán majd az első alkalommal 12-13 évesen, mikor valamelyik havernál nincs otthon a szülő, nehogy a mentő vigye el. Minden, de minden annál érdekesebb, minél nagyobb mítosz övezi, minél inkább tiltja a szülő, magyarázat nélkül.
Az alkohol kérdése is a véglegetekig szélsőséges lett, sajnos. Semmi baja nem lesz tőle, ha belekóstol ( eséllyel nem fog neki ízleni), és épp ideje már most elkezdeni arra nevelni, hogy az alkohol nem bűn, ha felnő, ihat majd, keretek közt, kulturáltan, stb.
Atyauristen milyen veranyak vannak itt.
ALKOHOLMENTES SORROL beszélünk.Megis mi baja lenne tőle ha megiszik egy pohárral?.
Ha valóban 0,0000 %-os, akkor igen, csak kérdés minek?
Nem más mint egy cukros üdítő. Van aki már képes a cumisüvegbe is kólát tölteni. Ahhoz képest bakfitty.
Nekem meg a 8 éves se iszik se kólát, se nyilván sört se. Az üdítőt kóstolta, de a szénsavat hála az égnek nem csipázta, így nem is kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!