Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves kisfiú ihat-e alkoholme...

6 éves kisfiú ihat-e alkoholmentes sört?

Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 10:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
42%
Gratulálok, szoktassad csak, mutassad neki az utat a felnőttkor felé.
2023. okt. 31. 10:23
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem szerencsés.
2023. okt. 31. 10:28
 3/28 anonim ***** válasza:
56%

4 éves kisfiamat idèzem :

,,ne màr!!!"

2023. okt. 31. 10:28
 4/28 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván ne azt igya víz helyett, de semmi baja nem lesz, ha csak megkóstolja. Amúgy is kétlem, hogy ízlene neki, én még nem láttam olyan gyereket. A 7 éves fiam is kóstolta egyszer, hát azt a fejet amit vágott, látni kellett volna.

Ha valami csoda folytán mégis ízlene neki, és meg akarna inni pl egy pohárral, azt én se engedném.

2023. okt. 31. 10:34
 5/28 anonim ***** válasza:
40%
Nem
2023. okt. 31. 10:52
 6/28 anonim ***** válasza:
41%

Mégis mi baja lenne egy pohár ALKOHOLMENTES sörtől??

Persze ,nem víz helyett kell inni, de ha látja pl hogy apuka megiszik egy sört, ő miért ne ihatna meg egy pohár alkoholmentes sört??

Egyébként sok egészséges és hasznos dolog található benne.

2023. okt. 31. 10:53
 7/28 anonim ***** válasza:
43%

Nem, úristen, az rossz, veszélyes, mi lesz vele, stb...

Tiltsátok csak még ettől is, aztán majd az első alkalommal 12-13 évesen, mikor valamelyik havernál nincs otthon a szülő, nehogy a mentő vigye el. Minden, de minden annál érdekesebb, minél nagyobb mítosz övezi, minél inkább tiltja a szülő, magyarázat nélkül.

Az alkohol kérdése is a véglegetekig szélsőséges lett, sajnos. Semmi baja nem lesz tőle, ha belekóstol ( eséllyel nem fog neki ízleni), és épp ideje már most elkezdeni arra nevelni, hogy az alkohol nem bűn, ha felnő, ihat majd, keretek közt, kulturáltan, stb.

2023. okt. 31. 10:54
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Mi hagytuk, hogy a 2 éves is megkóstolja az alkoholmentest. Épp csak lenyalt egy csöppet a doboz széléről, nem ivott bele a dobozba. Gondoltuk majd nem fog neki ízleni és nem rángatja az apját, hogy adjon neki. De odavolt érte és azóta hiperventillálni kezd, ha alumínium dobozt lát. Úgyhogy a férjem már bögréből iszik mindent, amit nem ihat a gyerek. Úgy valamiért nem érdekli. Szerintem a megkóstolással nincs gond, de mennyiséget inni nem adnék neki, csak tizenéves korában (alkoholmentest). Alkoholosat is örülnék, ha először a családdal kóstolna. Nem tiltani, hanem tanítani próbálom elsősorban a gyereket.
2023. okt. 31. 11:04
 9/28 anonim ***** válasza:
64%

Atyauristen milyen veranyak vannak itt.

ALKOHOLMENTES SORROL beszélünk.Megis mi baja lenne tőle ha megiszik egy pohárral?.

2023. okt. 31. 11:04
 10/28 anonim ***** válasza:
78%

Ha valóban 0,0000 %-os, akkor igen, csak kérdés minek?

Nem más mint egy cukros üdítő. Van aki már képes a cumisüvegbe is kólát tölteni. Ahhoz képest bakfitty.

Nekem meg a 8 éves se iszik se kólát, se nyilván sört se. Az üdítőt kóstolta, de a szénsavat hála az égnek nem csipázta, így nem is kér.

2023. okt. 31. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!